Våre kurs

Amabilis Academy tilbyr ulike kurs og utdanninger innen Botulinumtoksin, hudfillere og andre type injeksjonsbehandlinger. Vi har lang erfaring med å utdanne leger, sykepleiere og tannleger innen dette faget og har både mange privatpraktiserende leger og sykepleiere, men også mange fra spesialisthelsetjenesten og helseforetak.

Lege i hvit frakk står foran en hvit vegg med Amabilis Academy sin logo tydelig vist.

Ansvarlig lege etter endt kurs

Vi tilbyr alle sykepleiere som har gjennomført kurs hos oss en ansvarlig lege etter endt kurs. Dette gjør a du kan begynne å jobbe på egen klinikk eller praksis rett etter endt studie. All våre leger er svært erfarne og vil lage en kontrakt sammen med deg om gjør at du kan jobbe trygt og forsvarlig i din klinikk eller praksis.

Gratis oppfriskning!

Amabilis Academy gir deg muligheten til gratis oppfriskning etter avsluttet kurs. Noen begynner å arbeide umiddelbart etter kurset, mens andre venter en stund før de søker jobb eller etablerer sin egen klinikk. For de som ikke har praktisert injeksjoner på en stund etter kurset, kan usikkerheten øke.

Derfor tilbyr vi deg gratis deltakelse på det samme kurset du tidligere har gjennomført, eller praktisk trening på de behandlingene du føler deg minst sikker på.

Dette tiltaket benyttes av mange, og det er også i vår interesse å støtte deg slik at du kan utvikle deg til å bli så kompetent og selvsikker som mulig.

Smilende kosmetisk sykepleier poserer med armene i kors foran kameraet.

Start opplæringen i dag

Hvis du ønsker å bli kurset av Norges ledende tilbyder, og få den faglige tyngden og kompetansen som du trenger, er vi riktig valg for deg.