8-dagers komplettkurs innen Botox og filler

Dette er det mest omfattende kurset innen injeksjonsbehandlinger i Norge. Kurset dekker alt innen Botox, Fillere og Mesoterapi. Dette store kurset er spesialtilpasset alle leger og sykepleiere som ønsker å starte for seg selv, eller være topp kvalifisert for å få jobb i en estetisk klinikk.

Mer informasjon

Hvem passer 8-dagers komplettkurs for?

De som ønsker å ha estetisk medisin som fast yrke

Norges mest omfattende kurs passer for deg som ønsker å bli dyktig og ha estetisk medisin som yrke. Etter endt kurs kan du kalle deg estetisk sykepleier, estetisk lege eller estetisk tannlege, og begynne å jobbe på egen klinikk eller praksis med det samme.

De som ønsker store mengder praktisk trening

Amabilis Academy har over 1500 modeller i sin portefølje. Dette er noe som kommer deg som kursdeltager tilgode, da vi har mange modeller på kurs som du har mulighet til å øve på med injeksjoner.

De som ønsker å spare mye penger

Ved å velge å gjennomføre dette kurset som en helhet, kan du realisere besparelser på over kr 40 000,-, og dermed dra nytte av en svært gunstig rabatt i motsetning til å ta alle kursene alene.

Hva 8-dagers komplettkurs innholder:

Dag 1: Botox Grunnkurs

Grunnleggende Botox behandling av de øvre områdene i ansiktet som sinnarynke, panne, kråketær og øyebrynsløft. Dette er de mest vanlige og etterspurte områdene.

Kan også tas som endagskurs og koster da Kr 10 000,-

Dag 2: Medisinsk og Avansert Botoxbehandling

På dette kurset vil du lære å behandle medisinske indikasjoner som tanngnissing, migrene, svettebehandling av hender og axille og alle små områder i midtre og nedre del av ansiktet som bunn lines, gummy smile, sur munn(DAO), mentalis og platysma. Etter dette kurset har du nå lært alle områder som kan behandles med botulinumtoksin i ansiktet.

Kan også tas som endagskurs og koster da kr 12 000,-

Dag 3: Filler Grunnkurs

Dette er innføringskurset i behandling med Fillere. Kurset dekker grundig teorien bak bruk av hudfillere inkludert indikasjoner for bruk, kontraindikasjoner, komplikasjoner, bruk av hyalase og injeksjonsteknikker. Praktisk trening vil også bli gjennomført på Nasolabial linjen og Marionett linjen.. Kurset vil inneholde praktiske øvelser på flere levende modeller, hvor alle deltakerne vil gjennomføre gjentatte behandlinger for å styrke ferdighetene og sikkerheten i utførelsen.

Dag 4: Leppefiller Grunnkurs

På denne kursdagen vil vi går grundig gjennom anatomi, injeksjonsteknikker, forsiktighetsregler og komplikasjoner for å gjennomføre en leppefiller behandling. Du vil her lære om teknikker som gjør deg i stand til å forme en leppe som kundene blir fornøyd med. Vi vil gå gjennom de grunnleggende elementene i leppebehandling. Du vil etter endt kurs kunne utføre enkle behandlinger selv.

Dag 5: Volumfiller i ansiktet

Dette er kurset der du lærer å injisere filler i midtre og nedre del av ansiktet for å øke eller erstatte tapt volum. Vi vil behandle kinnben, kjevelinje og hake.

Dag 6: Mesoterapi behandling

Du vil lære hudforbedrende behandlinger med injeksjoner, der vi går gjennom ulike injeksjonsteknikker og produkter for å øke spensten og gløden i huden.  En av de mest vanlige behandlingene på klinikker.

Dag 6: Tear Trough filler

Dette er et kurs hvor du lærer å tilføre filler under øynene for å redusere tap av volum under øynene, og få pasienten til å se mindre trøtt ut. Dette er en avansert behandling og det er viktig å selektere pasientene godt, da ikke alle vil ha god effekt av en sånn type behandling.

Kan også tas som dagskurs og koster da kr 12 000,-

Dag 7: Profhilo/Biostimulator

Profhilo® er en ny type hyaluronsyre som med sine unike egenskaper, gjør den perfekt for anti-aldringsbehandlinger med naturlige resultater. En utrolig populær behandling der vi setter 10 bolusdoser rundt i anisktet for optimal behandling.

Kan også tas som dagskurs og koster da Kr 10 000,-

Dag 7: Avansert Leppfiller kurs

Dette er et svært populært kurs for deg som ønsker å jobbe mye med leppefiller. Vi kommer til å jobbe med avanserte og viderekommende teknikker der vi tar i bruk vertikale injeksjoner for å kunne definere formen på leppen bedre.

Kan også tas som dagskurs og koster da kr 12 000,-

Dag 8: Nesekorreksjon - Rhinoplasty

Dette er et svært populært og avansert kurs. Du vil lære hvordan vi kan rette ut neseryggen, løfte nesetippen og gjøre nesen smalere med fillere. Krever mye av deg som kursdeltager og det er et utfordrende området å jobbe med.

Kan også tas som dagskurs og koster da kr 12 000,-

Markedsføringskurs

Hvordan markedsføre seg innen estetisk medisin. Vi kommer til å gå gjennom:

  • Google Business
  • Instagram Regelverk
  • Sosiale medier generelt
  • Nettside

Hvordan starte klinikk/Ansvarlig lege

Vi går gjennom hva du må tenkte på når du starter egen klinikk. Innjkøp av produkter, priser, logistikk og lager. Det vil også bli fokus på hva du trenger av utstyr, prisoverslag og forsikringer/NPE.  For alle sykepleiere som trenger ansvarlig lege vil det også bli aktuelt å signere avtale med en av våre leger fra vår legepool rundt i Norge.

Kurskalender
  • 31. august - 7. september 2024
  • 19. oktober - 26. oktober 2024
  • 17. november - 23. november 2024
  • 14. desember - 21. desember 2024
Hva er forskjellen på det nye sertifiseringskurset/Spesialistkurset sammenlignet med det tidligere 5-dagers Intensivkurset?

Det nyutviklede sertifiseringskurset er langt mer omfattende og skreddersydd enn det tidligere intensive kurset. Det inkluderer blant annet en betydelig online modul som du kan forberede deg på hjemme i god tid før kurset starter. I løpet av det siste året har vi investert i å bygge en omfattende online plattform som vil revolusjonere bransjen. Plattformen inneholder videopresentasjoner av alle våre kurs med høy kvalitet på både lyd og bilde, tilgjengelig både før og etter kurset. Videre har vi produsert våre egne behandlingsvideoer som gir detaljerte demonstrasjoner av injeksjonsprosedyrer. Disse videoene er av enestående kvalitet og tilbyr en utrolig lærerik og detaljert ressurs som ikke finnes andre steder på nettet. I tillegg har vi utviklet egne online kurs som kan gjennomføres på nettet og avsluttes med en eksamen.

Er det like mye praktisk trening som tidligere?

Vi har fortsatt like mange timer praktisk trening som tidligere da begge praksisdagene går fra kl 09.00 - 18.00. Tidligere startet 5-dagerskurset kl 10.00 med teoretisk gjennomgang, og praktisk trening fra kl 12.30 - 16.30.

Hva er fordelen med det nye kurset?

Det nye kurset har mange fordeler, men det er mye mer tilpasset helsepersonell i den grad at du slipper å være borte i 5 dager og dermed også miste arbeidsinntekt. Nå har vi komprimert praktisk trening på to lengre dager i helgen og all teori kan gjennomføres hjemme på fritiden. Dette gjør at du får mye bedre tid til å absorbere kunnskapen og repetere den flere ganger før du kommer på kurs.

Vi har også et tilbud til alle våre studenter at de kan få komme tilbake å gjennomføre enda mer praksis på neste kurs om de ønsker det, helt gratis. Dette er fordi noen er mer usikre enn andre, eller at det har gått litt tid mellom kurset og du begynner å jobbe eller at du bare vil ha mer instruksjon.

Hvem kan ta våre kurs?

Vi utdanner hovedsaklig leger, tannleger og sykepleiere. Men de siste årene har vi også utdannet annet helsepersonell. Det er Helsedirektoratet som lager regelverket for hvem som kan jobbe med kosmetiske behandlinger som fillere og toksiner. Det er derfor bestemt at du må være autorisert helsepersonell for å jobbe med kosmetiske injeksjonsbehandlinger.

Her har du en oversikt over autorisert helsepersonell.

Passer ikke alle kursdatoene ?

Alle våre kursdeltakere er leger, sykepleiere eller annet helsepersonell somarbeider på sykehus, sykehjem eller andre helseinstitusjoner. Derfor kan det være utfordrende for deg å ta sammenhengende fri i flere dager. For å imøtekomme dette, har vi tilrettelagt kursene våre slik at deltakerne kan være fraværende i flere dager under ett kurs og deretter delta på de dagene de gikk glipp av senere, ettersom vi arrangerer intensive og komplette kurs nesten hver måned gjennom hele året. Det eneste kravet vi stiller, er at deltakerne fullfører hele kurset innen 12 måneder etter den første kursdagen.

Vilkår og betingelser

Amabilis Academy er Norges desidert største utdanning innen injeksjoner i Norge. Vi startet opp i 2014 og har i løpet av de siste 10 årene utdannet over 1100 leger, sykepleiere, tannleger og annet helsepersonell. Våre studenter er i dag ansatt på alle de store klinikkene rundt i Norge, eller har selv startet klinikker. Vi er kjent for å ha mye praktisk trening for våre studenter, og våre studenter er derfor svært ettertraktet. Vi har siste året utviklet en stor online portal, som inneholder alt av videopresentasjoner av kurs, detaljerte injeksjon og behandlingsvideoer av høy kvalitet. Dette gjør at du kommer svært godt forberedt på kurs.

Hos oss er du alltid velkommen etter endt kurs, enten for å slå av en prat eller å være med på mer praktisk trening, som vi tilbyr våre tidligere studenter helt gratis.