Sertifiseringskurs

Det nye Sertifiseringskurset!

Som Norges største udanningsakademi innen injeksjonsbehandlinger for Leger, Tannleger og sykepleiere, innførte vi 5-dagers Intensivkurs for 8 år siden, som ble en kjempesuksess og det er over 600 Leger eller sykepleiere som har gjennomført dette kurset siden vi startet opp. Dette har vært grunnkurset for alle så har ønsker å begynne å jobbe med injeksjonsbehandlinger i Norge.

Fra høsten 2024 så vil vi pensjonere vårt 5-dagers Intensivkurs og erstatte det med vårt nye Sertifiseringskurs. Dette nye kurset vil være to-delt, der første delen er Online og den andre delen er praktisk trening på akademiet på levende modeller

Dette er et mye mer omfattende kurs enn tidligere 5-dagers Intensivkurs, og det er fortsatt like mye praktisk trening.

Mer informasjon

Videopresentasjoner - Øker kvaliteten på utdanningen

Med våre fantastiske Videoforelesninger kan du følge med på forelesningene i ditt tempo og når du selv ønsker. Høy kvalitet på både lyd og bilde gjør at du kan komme god forberedt til kurs. Du får tilgang til Videoforelesningene i øyeblikket du melder deg på kurs.

Detaljerte videoer av behandlinger

Glem alt du har sett av videoer av injeksjoner fra før. Vi har laget de mest detaljerte og grundige behandlingsvideoene du har sett. Hvor finner du injeksjonspunktene? Vinkel på sprøytespissen? Hvilken dosering skal du gi? Alle disse spørsmålene og mange flere forklarer vi detaljert under videoene. Når du har sett våre videoer skal du være i stand til å gjøre formidable injeksjoner når du kommer på praktisk trening.

Kursprogram

Dag 1: Botox Teori - Online (Gjennomføres når du selv ønsker)

ONLINE - Estetisk Botox teori

Du vil gå gjennom vårt nettkurs innen grunnleggende Botoxteori.
Vi går gjennom anatomien i ansiktet, muskulaturen som er målet for behandling med toksiner og injeksjonspunkter i øvre del av ansiktet. Dosering av botulinumtoksin, rekonstitusjon før bruk og hvordan gi injeksjoner. Kontraindikasjoner og komplikasjoner.

ONLINE - Medisinsk og Avansert Teori

På dette nettkurset vil du lære å behandle medisinske indikasjoner som tanngnissing, migrene, svettebehandling av hender og axille og alle små områder i midtre og nedre del av ansiktet som bunn lines, gummy smile, sur munn(DAO), mentalis og platysma. Etter dette kurset har du nå lært alle områder som kan behandles med botulinumtoksin i ansiktet.

Online - Våre instruksjonsvideoer

Amabilis Academy har Norges mest omfattende og detaljerte behandlingsvideoer innen injeksjonsbehandlinger. Du vil få tilgang til våre videoer der våre leger og kursholdere gir svært grundige instruksjoner og viser med detaljerte videoer hvordan du tilbereder Botulinumtoksin, vurderer et ansikt i forkant av behandlingen til hvordan man gjennomfører injeksjoner i praksis på alle områdene.

Vi anbefaler å sette av totalt minimum 6 timer for å gjennomgå vårt online Botoxkurs.

Dag 2: Filler Teori - Online (Gjennomføres når du selv ønsker)

ONLINE - Basic Filler teori

Du vil gå gjennom vårt nettkurs innen grunnleggende Fillerteori. Onlinekurset dekker grundig teorien bak bruk av hudfillere inkludert indikasjoner for bruk, kontraindikasjoner, komplikasjoner, bruk av hyalase og injeksjonsteknikker.

ONLINE - Leppefiller Teori

Du vil gå gjennom vårt nettkurs innen grunnleggende leppefiller teori. Dette kurset går gjennom anatomien og morfologien rundt fillerbehandling av lepper.

Online - Volumfiller Teori

Onlinekurset som går gjennom tegn til aldring, tap av volum i midtre del av ansiktet/kinnene og hvilken behandling vi kan gjennomføre for å gjennopprette dette.  Samtidig vil kurset gå gjennom hvordan vi gir fillere i kjevelinje og hake.

Online Videoer:

Amabilis Academy har Norges mest omfattende og detaljerte behandlingsvideoer innen injeksjonsbehandlinger. Du vil få tilgang til våre videoer der våre leger og kursholdere gir svært grundige instruksjoner og viser med detaljerte videoer hvordan du gjennomfører fillerinjeksjoner i alle deler av ansiktet som du har gått gjennom i teorien.

Vi anbefaler å sette av totalt minimum 7 timer for å gjennomgå vårt online Fillerkurs.

Dag 3: Webinar med våre leger - Online

Dette webinaret holdes på ettermiddagen dagen før praktisk trening. Dette er fordi du skal ha mulighet til å stille spørsmål eller få svar på noe du lurer på.

Dag 4: Botox - Praktisk trening på levende modeller

 • Kl 10.00 - 10.30 - Introduksjon
 • Kl 10.30 - 12.00 - Praktisk trening
 • Kl 12.00 - 12.30 - Lunsj
 • Kl 12.30 - 16.30 - Praktisk trening.

Dag 5: Filler - Praktisk trening på levende modeller

 • Kl 10.00 - 10.30 - Introduksjon og spørsmål fra gårsdagen.
 • Kl 10.30 - 12.00 - Praktisk trening
 • Kl 12.00 - 12.30 - Lunsj
 • Kl 12.30 - 16.30 - Praktisk trening.

Etter endt kurs

Etter endt kurs vil vi gå gjennom kjøp av Botox, Fillere og Produkter. Vi vil gå gjennom helseskjema, hjelpe til med å skaffe ansvarlig lege og gå gjennom praktiske ting som forsikringer, NPE etc.

Fordelen med det nye sertifiseringskurset

Du får tilgang til vårt store lager med online kurs og videoer.

Alle våre forelesninger er profesjonelt filmet med høy kvalitet på både bilde og lyd. Du vil kunne foreberede deg svært grundig og komme godt forberedt til praktisk trening.

Mye bedre tid til å foreberede deg før kurset.

Tidligere arrangerte vi teoretisk gjennomgang i starten av hver kursdag, før vi fortsatte med praktisk trening. Vi har nå økt mengden teori og gjort kurset enda mer omfattende, da vi nå har laget online kurs og filmet alle presentasjoner og behandlinger, så du kan bruke god tid hjemme med å forberede deg til kurs.

Du sparer både tid og penger.

Alle helsepersonell ønsker har begrenset med tid som de kan være borte fra jobben. Vi har derfor redusert antall dager som du møter opp på kurs til kun 2 dager. Du kan derfor få gjennomført kurset uten å ha fravær i uka, og ved å kun overnatte en natt i Oslo vis du kommer langveisfra.

Etter endt kurs

Når du har fullført kurset, vil du alltid være en del av Amabilis Academy og vårt alumniprogram. Dette sikrer at du alltid vil ha tilgang til kursvideoene og opplæringsressursene. Du vil også motta invitasjoner til å delta i vårt gratis utdanningsprogram med ukentlige webinarer. Som ny innenfor bransjen er det viktig at du føler deg trygg på at det er et sted hvor du kan søke svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi arrangerer Intensivkurs og sertifisieringskurs hver måned hele året untatt Juli da vi har sommerferie. De fleste av våre kurs er dagskurs som går fra kl 10.00 - 17.00, men vi har også kveldskurs for lokale leger og helsepersonell som ønsker å gjennomføre utdanning på kveldstid etter jobb.

Kursdatoer

Vi arrangerer Intensivkurs og sertifisieringskurs hver måned hele året untatt Juli da vi har sommerferie. De fleste av våre kurs er dagskurs som går fra kl 10.00 - 17.00, men vi har også kveldskurs for lokale leger og helsepersonell som ønsker å gjennomføre utdanning på kveldstid etter jobb.

Se alle kursdatoer

Hva inneholder sertifiseringskurset?

Estetisk Botox behandling

Grunnleggende Botox behandling av de øvre områdene i ansiktet som sinnarynke, panne, kråketær og øyebrynsløft. Dette er de mest vanlige og etterspurte områdene.

Kan også gjennomføres som enkeltkurs for kr 10 000,-

Avansert og Medisinsk Botoxbehandling

På dette kurset vil du lære å behandle medisinske indikasjoner som tanngnissing, migrene, svettebehandling av hender og axille og alle små områder i midtre og nedre del av ansiktet som bunn lines, gummy smile, sur munn(DAO), mentalis og platysma. Etter dette kurset har du nå lært alle områder som kan behandles med botulinumtoksin i ansiktet.

Filler Grunnkurs

Dette er innføringskurset i behandling med Fillere. Kurset dekker grundig teorien bak bruk av hudfillere inkludert indikasjoner for bruk, kontraindikasjoner, komplikasjoner, bruk av hyalase og injeksjonsteknikker. Praktisk trening vil også bli gjennomført på Nasolabial linjen og Marionett linjen.. Kurset vil inneholde praktiske øvelser på flere levende modeller, hvor alle deltakerne vil gjennomføre gjentatte behandlinger for å styrke ferdighetene og sikkerheten i utførelsen.

Leppefiller Grunnkurs

På denne kursdagen vil vi går grundig gjennom anatomi, injeksjonsteknikker, forsiktighetsregler og komplikasjoner for å gjennomføre en leppefiller behandling. Du vil her lære om teknikker som gjør deg i stand til å forme en leppe som kundene blir fornøyd med. Vi vil gå gjennom de grunnleggende elementene i leppebehandling. Du vil etter endt kurs kunne utføre enkle behandlinger selv.

Volumfiller i ansiktet

Dette er kurset der du lærer å injisere filler i midtre og nedre del av ansiktet for å øke eller erstatte tapt volum. Vi vil behandle kinnben, kjevelinje og hake.

Markedsføringskurs

Hvordan markedsføre seg innen estetisk medisin. Vi kommer til å gå gjennom:

 • Google Business
 • Instagram Regelverk
 • Sosiale medier generelt
 • Nettside

Hvordan starte klinikk/Ansvarlig lege

Vi går gjennom hva du må tenkte på når du starter egen klinikk. Innjkøp av produkter, priser, logistikk og lager. Det vil også bli fokus på hva du trenger av utstyr, prisoverslag og forsikringer/NPE.  For alle sykepleiere som trenger ansvarlig lege vil det også bli aktuelt å signere avtale med en av våre leger fra vår legepool rundt i Norge.

Kurskalender
 • 25. - 26. mai 2024
 • 24. - 25. august 2024
 • 21. - 22. september 2024
 • 23. - 25. september 2024 (kveldskurs)
 • 12. - 13. oktober 2024
 • 14. - 16. oktober 2024 (kveldskurs)
 • 09. - 10. november 2024
 • 11. - 13. november 2024 (kveldskurs)
 • 14. - 15. desember 2024
 • 28. - 29. desember 2024
Hva er forskjellen på det nye sertifiseringskurset/Spesialistkurset sammenlignet med det tidligere 5-dagers Intensivkurset?

Det nyutviklede sertifiseringskurset er langt mer omfattende og skreddersydd enn det tidligere intensive kurset. Det inkluderer blant annet en betydelig online modul som du kan forberede deg på hjemme i god tid før kurset starter. I løpet av det siste året har vi investert i å bygge en omfattende online plattform som vil revolusjonere bransjen. Plattformen inneholder videopresentasjoner av alle våre kurs med høy kvalitet på både lyd og bilde, tilgjengelig både før og etter kurset. Videre har vi produsert våre egne behandlingsvideoer som gir detaljerte demonstrasjoner av injeksjonsprosedyrer. Disse videoene er av enestående kvalitet og tilbyr en utrolig lærerik og detaljert ressurs som ikke finnes andre steder på nettet. I tillegg har vi utviklet egne online kurs som kan gjennomføres på nettet og avsluttes med en eksamen.

Er det like mye praktisk trening som tidligere?

Vi har fortsatt like mange timer praktisk trening som tidligere da begge praksisdagene går fra kl 09.00 - 18.00. Tidligere startet 5-dagerskurset kl 10.00 med teoretisk gjennomgang, og praktisk trening fra kl 12.30 - 16.30.

Hva er fordelen med det nye kurset?

Det nye kurset har mange fordeler, men det er mye mer tilpasset helsepersonell i den grad at du slipper å være borte i 5 dager og dermed også miste arbeidsinntekt. Nå har vi komprimert praktisk trening på to lengre dager i helgen og all teori kan gjennomføres hjemme på fritiden. Dette gjør at du får mye bedre tid til å absorbere kunnskapen og repetere den flere ganger før du kommer på kurs.

Vi har også et tilbud til alle våre studenter at de kan få komme tilbake å gjennomføre enda mer praksis på neste kurs om de ønsker det, helt gratis. Dette er fordi noen er mer usikre enn andre, eller at det har gått litt tid mellom kurset og du begynner å jobbe eller at du bare vil ha mer instruksjon.

Hvem kan ta våre kurs?

Vi utdanner hovedsaklig leger, tannleger og sykepleiere. Men de siste årene har vi også utdannet annet helsepersonell. Det er Helsedirektoratet som lager regelverket for hvem som kan jobbe med kosmetiske behandlinger som fillere og toksiner. Det er derfor bestemt at du må være autorisert helsepersonell for å jobbe med kosmetiske injeksjonsbehandlinger.

Her har du en oversikt over autorisert helsepersonell.

Passer ikke alle kursdatoene ?

Alle våre kursdeltakere er leger, sykepleiere eller annet helsepersonell somarbeider på sykehus, sykehjem eller andre helseinstitusjoner. Derfor kan det være utfordrende for deg å ta sammenhengende fri i flere dager. For å imøtekomme dette, har vi tilrettelagt kursene våre slik at deltakerne kan være fraværende i flere dager under ett kurs og deretter delta på de dagene de gikk glipp av senere, ettersom vi arrangerer intensive og komplette kurs nesten hver måned gjennom hele året. Det eneste kravet vi stiller, er at deltakerne fullfører hele kurset innen 12 måneder etter den første kursdagen.

Vilkår og betingelser

Amabilis Academy er Norges desidert største utdanning innen injeksjoner i Norge. Vi startet opp i 2014 og har i løpet av de siste 10 årene utdannet over 1100 leger, sykepleiere, tannleger og annet helsepersonell. Våre studenter er i dag ansatt på alle de store klinikkene rundt i Norge, eller har selv startet klinikker. Vi er kjent for å ha mye praktisk trening for våre studenter, og våre studenter er derfor svært ettertraktet. Vi har siste året utviklet en stor online portal, som inneholder alt av videopresentasjoner av kurs, detaljerte injeksjon og behandlingsvideoer av høy kvalitet. Dette gjør at du kommer svært godt forberedt på kurs.

Hos oss er du alltid velkommen etter endt kurs, enten for å slå av en prat eller å være med på mer praktisk trening, som vi tilbyr våre tidligere studenter helt gratis.