Hvilke kurs og utdanning skal du velge?

Som alle andre som er nye i denne bransjen så er det vanskelig å velge hvilke type kurs og utdanninger du skal velge. Vi skal hjelpe deg med å forstå hvilken utdanning du skal starte med. Nedenfor finner du mer informasjon om hva som blir riktig for deg, hvis du fortsatt er usikker eller ønsker å snakke med oss, kan du trykke på knappen nederst, også vil en av våre rådgivere hjelpe deg helt kostnadsfritt.

Lege i hvit frakk står foran en hvit vegg med Amabilis Academy sin logo tydelig vist.

Vårt utdanningsløp

Når man er Lege, Sykepleier eller annet helsepersonell og jobber med injeksjonsbehandlinger, så jobber man innen et fagfelt som heter estetisk medisin, som dekker alt av ikke-kirurgiske estetiske behandlinger.

Vi har delt opp utdanningen vår i 3 deler:

1. Sertifiseringskurs

2. Spesialistkurs

3. Ekspertkurs

Sertifiseringskurs (nivå 1)

Vis du ikke har noen erfaring fra tidligere men ønsker å begynne å jobbe med Injeksjonsbehandligner og estetisk medisin så er dette kurset for deg. Dette kurset er et svært omfattende kurs innen Filler og Botox, og tar for seg alt grunnleggende behandlinger. Etter endt kurs vil du få tittelen Kosmetisk Sykepleier/Lege.

Vi har nå endelig gjort store forandringer på kurset og delt kurset opp i to deler, der du gjennomfører første delen Online og gjennomfører siste del på kurset med praktisk trening på levende modeller.

Les mer
Kursdeltaker med blå plastikkhansker utfører en injeksjon i pannen på en kursmodell under veiledning.
Kursdeltaker utfører nøye en injeksjonsbehandling under øyet på en kursmodell, med veiledning fra en instruktør.

Spesialistkurset (nivå 2)

Dette kurset bygger videre på sertifiseringskurset og fokuserer på avanserte teknikker og behandlinger innen estetisk medisin. Det dekker dypere kunnskap om injeksjonsmetoder, avanserte injeksjonsteknikker, og mer spesialiserte prosedyrer, inkludert:

- Botox Avansert/Medisinsk kurs

- Avansertkurs i Leppefiller

- Tear Trough kurs

- Nesekorreksjonskurs

- Tinning kurs

Les mer

Ekspertkurset (nivå 3)

Dette er det mest avanserte nivået innen estetisk medisin, fokusert på å utvikle ekspertise og mestring av komplekse behandlinger og teknikker. Denne private opplæringen omfatter to dager med praktisk arbeid på klinikken sammen med en av våre leger, hvor avanserte behandlinger utføres på levende modeller. Deretter jobber du selvstendig i to dager på vår klinikk med ekte kunder hvor du hele tiden har en av våre leger å konferere med.

Les mer
Kursdeltaker i medisinsk opplæring utfører kosmetisk inngrep under veiledning hos Amabilis Academy.

Start opplæringen i dag

Hvis du ønsker å bli kurset av Norges ledende tilbyder, og få den faglige tyngden og kompetansen som du trenger, er vi riktig valg for deg.