Botox kurs for sykepleiere

Er du en ambisiøs sykepleier med interesse for estetisk medisin? Ønsker du å utvide dine ferdigheter og kunnskaper innen kosmetiske injeksjoner?

Amabilis Academy tilbyr et omfattende to-dagers botox kurs spesielt designet for sykepleiere som ønsker å ta karrieren sin til neste nivå innen estetisk medisin. Dette kurset er for deg som er sykepleier og ønsker videreutdanning innen det medisinsk-estetiske feltet, og inneholder alt du trenger å vite om både estetiske og medisinske injeksjoner i ansiktet.

Mer informasjon

Bli ekspert på Botox med Amabilis Academy

Vårt botox kurs dekker alt fra grunnleggende teori om botulinumtoksin, til mer avanserte bruksområder og injeksjonsteknikker. Kurset er designet for å gi deg en dyp forståelse av både de estetiske og terapeutiske bruksområdene for Botox, og er skreddersydd for å møte de spesifikke behovene til helsepersonell som ønsker å spesialisere seg innen estetiske behandlinger. Gjennom vår omfattende opplæring, vil du lære av noen av de mest erfarne fagfolkene i bransjen, og samtidig få hands-on erfaring som er avgjørende for å mestre kunsten av kosmetiske injeksjoner.

Første dag består av gjennomgåelse av indikasjoner, kontraindikasjoner, komplikasjoner, teknikker og dosering, i tillegg til behandling av panne, sinnarynke, kråketær og brynsløft. På dag to vil vi gå gjennom de mer avanserte estetiske områdene som behandles med botox, samtidig som vi vil ta for oss de medisinske indikasjonene.

Vi kan garantere at på dette kurset, vil alle områder i ansiktet som kan behandles med botox, bli gjennomgått. Det vil si at etter fullført kurs, vil du være i stand til å behandle alle estetiske og medisinske områder i ansiktet med botox.

Ta estetisk videreutdanning med vårt Botoxkurs

Vårt 2-dagers Botoxkurs er tilrettelagt for sykepleiere, leger og tannleger som ønsker å ta et fullt kurs innen Botox for å bruke i sin egen praksis.

Mange ønsker å skifte fagfelt og begynne å jobbe på klinikker som estetiske leger eller sykepleiere, mens andre har en drøm om å starte egen klinikk. Vi legger til rette for begge deler og vil i løpet av kurset gjennomgå hva du trenger å vite for å søke jobb eller starte egen praksis.

Botox er blant de mest etterspurte behandlingene i estetisk medisin, kjent for sin evne til å redusere rynker og fine linjer, samt behandle en rekke medisinske tilstander. Ved å utvide dine ferdigheter til å inkludere botox-behandlinger, vil du kunne tilby dine pasienter et bredere spekter av behandlingsmuligheter.

Hvem burde velge 2-dagers Botoxkurs?

Sykepleiere, legespesialister, fastleger og tannleger som ønsker å drive med Botulinumtoksin i sin praksis.

De som ønsker å spare penger på kombinere kursene “Botox Grunnkurs” og “Botox Avansert kurs”. De som ønsker å spare mer og også har ambisjoner om å jobbe med fillere, bør heller velge “5-dagers intensivkurs”.

Hva inneholder kurset:

Botox Grunnkurs

Grunnleggende Botox behandling av de øvre områdene i ansiktet som sinnarynke, panne, kråketær og øyebrynsløft. Dette er de mest vanlige og etterspurte områdene.

Dette kurset kan også tas som dagskurs og koster da kr 10 000,-

Avansert Botoxkurs

På dette kurset vil du lære å behandle medisinske indikasjoner som tanngnissing, migrene, svettebehandling av hender og axille og alle små områder i midtre og nedre del av ansiktet som bunn lines, gummy smile, sur munn(DAO), mentalis og platysma. Etter dette kurset har du nå lært alle områder som kan behandles med botulinumtoksin i ansiktet.

Dette kurset kan også tas som dagskurs og koster da kr 12 000,-

Kurskalender
 • 11. mai 2024 (Stavanger)
 • 18. - 19. mai 2024
 • 25. mai 2024 (begge kurs samme dag)
 • 3. - 4. juni 2024
 • 22. - 23. juni 2024
 • 29. juni 2024 (begge kurs samme dag)
 • 24. august 2024 (begge kurs samme dag)
 • 21. september 2024 (begge kurs samme dag)
 • 23. september 2024 (kveldskurs)
 • 12. oktober 2024 (begge kurs samme dag)
 • 14. oktober 2024 (kveldskurs)
 • 9. november 2024 (begge kurs samme dag)
 • 11. november 2024 (kveldskurs)
Hva er forskjellen på det nye sertifiseringskurset/Spesialistkurset sammenlignet med det tidligere 5-dagers Intensivkurset?

Det nyutviklede sertifiseringskurset er langt mer omfattende og skreddersydd enn det tidligere intensive kurset. Det inkluderer blant annet en betydelig online modul som du kan forberede deg på hjemme i god tid før kurset starter. I løpet av det siste året har vi investert i å bygge en omfattende online plattform som vil revolusjonere bransjen. Plattformen inneholder videopresentasjoner av alle våre kurs med høy kvalitet på både lyd og bilde, tilgjengelig både før og etter kurset. Videre har vi produsert våre egne behandlingsvideoer som gir detaljerte demonstrasjoner av injeksjonsprosedyrer. Disse videoene er av enestående kvalitet og tilbyr en utrolig lærerik og detaljert ressurs som ikke finnes andre steder på nettet. I tillegg har vi utviklet egne online kurs som kan gjennomføres på nettet og avsluttes med en eksamen.

Er det like mye praktisk trening som tidligere?

Vi har fortsatt like mange timer praktisk trening som tidligere da begge praksisdagene går fra kl 09.00 - 18.00. Tidligere startet 5-dagerskurset kl 10.00 med teoretisk gjennomgang, og praktisk trening fra kl 12.30 - 16.30.

Hva er fordelen med det nye kurset?

Det nye kurset har mange fordeler, men det er mye mer tilpasset helsepersonell i den grad at du slipper å være borte i 5 dager og dermed også miste arbeidsinntekt. Nå har vi komprimert praktisk trening på to lengre dager i helgen og all teori kan gjennomføres hjemme på fritiden. Dette gjør at du får mye bedre tid til å absorbere kunnskapen og repetere den flere ganger før du kommer på kurs.

Vi har også et tilbud til alle våre studenter at de kan få komme tilbake å gjennomføre enda mer praksis på neste kurs om de ønsker det, helt gratis. Dette er fordi noen er mer usikre enn andre, eller at det har gått litt tid mellom kurset og du begynner å jobbe eller at du bare vil ha mer instruksjon.

Hvem kan ta våre kurs?

Vi utdanner hovedsaklig leger, tannleger og sykepleiere. Men de siste årene har vi også utdannet annet helsepersonell. Det er Helsedirektoratet som lager regelverket for hvem som kan jobbe med kosmetiske behandlinger som fillere og toksiner. Det er derfor bestemt at du må være autorisert helsepersonell for å jobbe med kosmetiske injeksjonsbehandlinger.

Her har du en oversikt over autorisert helsepersonell.

Passer ikke alle kursdatoene ?

Alle våre kursdeltakere er leger, sykepleiere eller annet helsepersonell somarbeider på sykehus, sykehjem eller andre helseinstitusjoner. Derfor kan det være utfordrende for deg å ta sammenhengende fri i flere dager. For å imøtekomme dette, har vi tilrettelagt kursene våre slik at deltakerne kan være fraværende i flere dager under ett kurs og deretter delta på de dagene de gikk glipp av senere, ettersom vi arrangerer intensive og komplette kurs nesten hver måned gjennom hele året. Det eneste kravet vi stiller, er at deltakerne fullfører hele kurset innen 12 måneder etter den første kursdagen.

Vilkår og betingelser

Amabilis Academy er Norges desidert største utdanning innen injeksjoner i Norge. Vi startet opp i 2014 og har i løpet av de siste 10 årene utdannet over 1100 leger, sykepleiere, tannleger og annet helsepersonell. Våre studenter er i dag ansatt på alle de store klinikkene rundt i Norge, eller har selv startet klinikker. Vi er kjent for å ha mye praktisk trening for våre studenter, og våre studenter er derfor svært ettertraktet. Vi har siste året utviklet en stor online portal, som inneholder alt av videopresentasjoner av kurs, detaljerte injeksjon og behandlingsvideoer av høy kvalitet. Dette gjør at du kommer svært godt forberedt på kurs.

Hos oss er du alltid velkommen etter endt kurs, enten for å slå av en prat eller å være med på mer praktisk trening, som vi tilbyr våre tidligere studenter helt gratis.