Videreutdanning innen estetisk medisin

Amabilis Academy er Norges største og best renommerte utdanning innen kosmetiske injeksjoner for sykepleiere, leger og tannleger. Siden 2014 har vi utdannet over 1000 helsepersonell og våre tidligere studenter finner du på alle store klinikker i Norge.

Lege i hvit frakk står foran en hvit vegg med Amabilis Academy sin logo tydelig vist.

Noen av klinikkene vi ha utdannet de siste årene

Kursdeltaker i medisinsk opplæring utfører kosmetisk inngrep under veiledning hos Amabilis Academy.

Hva gjør vi?

Amabilis Academy utdanner mellom 250-300 leger hvert år innen estetisk medisin og injeksjoner.

Vi utdanner alt fra allmennleger, psykiatere til plastisk kirurger, både fra privat og offentlig sykehus.

Mange ønsker å jobbe med injeksjoner av botulinum toksin og hudfillere på heltid, mens andre har det som en sekundær næring i tillegg til sin primærjobb på sykehus eller legekontor.

Det er et stort behov for flere leger i bransjen, da sykepleiere ikke lenger kan jobbe selvstendig som behandlere grunnet nye tolkninger av regelverket.

Hvorfor studere hos oss?

Enten du er sykepleier, lege eller tannlege er vi trygge på at vi som Norges største kursholder i bransjen er riktig valg for deg. Samtidig tilbyr vi også tett og jevn oppfølgning etter endt kurs med Amabilis Academy, og gratis oppfriskningskurs for alle våre kursdeltakere. Dette er kanskje også noe av det som har ført til at over 30% prosent av at alle våre kursdeltakere ender opp med å starte egen klinikk.

Gratis oppfriskning!

Amabilis Academy gir deg muligheten til gratis oppfriskning etter avsluttet kurs. Noen begynner å arbeide umiddelbart etter kurset, mens andre venter en stund før de søker jobb eller etablerer sin egen klinikk. For de som ikke har praktisert injeksjoner på en stund etter kurset, kan usikkerheten øke.

Derfor tilbyr vi deg gratis deltakelse på det samme kurset du tidligere har gjennomført, eller praktisk trening på de behandlingene du føler deg minst sikker på.

Dette tiltaket benyttes av mange, og det er også i vår interesse å støtte deg slik at du kan utvikle deg til å bli så kompetent og selvsikker som mulig.

Smilende kosmetisk sykepleier poserer med armene i kors foran kameraet.

Start opplæringen i dag

Hvis du ønsker å bli kurset av Norges ledende tilbyder, og få den faglige tyngden og kompetansen som du trenger, er vi riktig valg for deg.