Når du har fullført kurset, vil du alltid være en del av Amabilis Academy og vårt alumniprogram. Dette sikrer at du alltid vil ha tilgang til kursvideoene og opplæringsressursene. Du vil også motta invitasjoner til å delta i vårt gratis utdanningsprogram med ukentlige webinarer. Som ny innenfor bransjen er det viktig at du føler deg trygg på at det er et sted hvor du kan søke svar på eventuelle spørsmål du måtte ha. Du kan også få komme til vår klinikk og få gratis praksis om du ønsker det.

Hos oss skal din utdanning være mye mer enn bare et raskt kurs. Vi har utdannet over 1000 Leger, Sykepleiere og annet helsepersonell, og vi er heldig og har god kontakt med mange av våre tidligere studenter. Vi har jobbet i bransjen så mange år og kjenner alt og alle og kan derfor bistå deg med det du trenger hjelp til selv om det er flere år siden du var student hos oss.

Start opplæringen i dag

Hvis du ønsker å bli kurset av Norges ledende tilbyder, og få den faglige tyngden og kompetansen som du trenger, er vi riktig valg for deg.