Drømmer du om en karriere hvor du kan kombinere din lidenskap for helsevesenet med skjønnhetsindustrien? Amabilis Academy tilbyr en unik mulighet for sykepleiere som ønsker å utvide sin kompetanse og spesialisere seg innen estetisk medisin. Som Norges ledende utdanningsinstitusjon innen kosmetiske injeksjoner, tilbyr vi omfattende kurs for deg som ønsker å bli kosmetisk sykepleier.

Bli kosmetisk sykepleier hos Amabilis - din vei til en karriere innen estetisk medisin

For å bli kosmetisk sykepleier kan du ta kurs i estetisk medisin, også kjent som kosmetisk medisin eller skjønnhetsmedisin. Dette er en medisinsk spesialitet som har som mål å forbedre en persons fysiske utseende og estetikk. Hos Amabilis får du både ulike kurspakker i tillegg til muligheten til å kunne ta et injeksjonsstudie.

Ved å velge Amabilis Academy for din videreutdanning innen kosmetisk sykepleie, tar du et stort skritt på veien mot profesjonell utvikling og bedre karrieremuligheter. Vår status som den mest anerkjente utdanningsinstitusjonen i Norge innenfor dette feltet, sikrer at du får tilgang til toppmoderne kunnskap og teknikker, gjennom undervisning fra bransjeledende fagfolk.

Hvordan oppnå tittelen kosmetisk sykepleier?

Sykepleiere innen kosmetisk medisin kommer fra en rekke bakgrunner, inkludert både offentlig og privat helsevesen, og de inkluderer spesialister innen ulike felt. Amabilis Academy tilbyr Norges mest omfattende opplæring i bruk av Botulinumtoksin, og gir også privatundervisning for sykepleiere som trenger spesifikke behandlingsprosedyrer i sine klinikker eller helseforetak.

For å arbeide med injeksjoner og estetisk medisin er det viktig å ha kunnskap og praktiske ferdigheter innen Botulinumtoksin, hudfillere, og hudforbedrende injeksjoner som mesoterapi og biostimulatorer. Institusjonen tilbyr to sertifiseringskurs: et 5-dagers intensivkurs og et 8-dagers komplettkurs, i tillegg til deltidsutdanning over 12 måneder innen kosmetisk injeksjonssykepleie.

Begge kursene er tilpasset for å gi sykepleiere dyptgående opplæring i bruk av Botulinumtoksin og fillerbehandlinger, inkludert teoretisk kunnskap og praktisk erfaring med behandlinger i ansiktet og på kroppen. Forskjellen mellom kursene ligger i den ekstra opplæringen som det 8-dagers kurset tilbyr, som dekker avanserte teknikker og behandlinger. Etter fullført kurs vil du bli sertifisert som ‘estetisk sykepleier’ innen estetisk medisin og motta et sertifikat i A3-format samt diplomer for hver opplæringsdag.

Våre alternativer for kosmetisk utdanning

Amabilis Academy er tilbyr omfattende kurspakker innen estetisk medisin, utviklet for å utstyre helsepersonell med de nødvendige ferdighetene for å utføre estetiske behandlinger. Med en økende etterspørsel etter estetiske forbedringer, inkludert rynkereduksjon, hudforbedring, volumøkning i ansiktet, hårfjerning, og kroppsforming, tilbyr vi som nevnt to spesialtilpassede kurs: et 8-dagers komplettkurs og et 5-dagers intensivkurs. Disse kursene er utviklet for å møte behovene til både nybegynnere og erfarne utøvere i Norge, hvor sykepleiere spiller en viktig rolle i levering av kosmetiske behandlinger.

Kursene er skreddersydd for å gi deg den teoretiske og praktiske kunnskapen du trenger for å lykkes som kosmetisk sykepleier. Gjennom en kombinasjon av undervisning og praktisk trening, vil du lære hvordan du trygt og effektivt kan utføre kosmetiske prosedyrer, samtidig som du opprettholder høyeste standarder for pasientomsorg.

8-dagers komplettkurs i estetisk medisin

Dette 8-dagers komplettkurset setter standarden for injeksjonsbehandlinger i Norge, og er vårt mest omfattende tilbud. Dette kurset tilbyr dyptgående opplæring i Botox, fillere og mesoterapi, og er skreddersydd for å gjøre deg til en toppkvalifisert utøver innen kosmetisk medisin. Du vil lære av bransjens ledende eksperter, og gjennom praktisk erfaring, vil du mestre kunsten å utføre disse behandlingene både trygt og effektivt.

5-dagers intensivkurs i Botulinumtoksin og fillere

For de som ønsker å fokusere spesifikt på Botulinumtoksin- og fillerbehandlinger, tilbyr vårt 5-dagers intensivkurs en grundig opplæring i både grunnleggende og avanserte teknikker. Etter å ha fullført kurset, vil du sitte igjen med både den nødvendige kunnskapen og selvtilliten som kreves for å takle alle typer henvendelser relatert til disse populære estetiske behandlingene.

Hvilket kurs bør jeg velge for å bli kosmetisk sykepleier?

Valget mellom 5-dagers intensivkurs og 8-dagers komplettkurs avhenger av individets mål og ønsker for sin egen praksis innen estetisk medisin.

8-dagers komplettkurs:

  • Anbefales for sykepleiere som ønsker å ta en ledende rolle i klinikker, starte egen praksis, eller arbeide i en klinikk med et bredt spekter av behandlinger.

5-dagers intensivkurs:

  • Passer for de som ønsker å tilby grunnleggende estetiske behandlinger, eller som arbeider i offentlige sykehus og ønsker å fokusere på spesifikke behandlingstyper.

Injeksjonsstudiet - kosmetisk utdanning over to semestre

Amabilis Academy tilbyr et dyptgående og omfattende program innen kosmetisk injeksjonssykepleie. Denne utdanningen er ideelt tilpasset sykepleiere som har en sterk interesse av å ta karrieren sin et steg videre og ønsker å jobbe med injeksjonsbaserte behandlinger. Videreutdanningen innen kosmetisk injeksjonssykepleie fokuserer fillerbehandlinger og medisinske injeksjoner i form av toksiner. Ved fullført utdannelse hos oss, skal du ikke bare ha en solid forståelse av alle fundamentale aspekter ved bruk av fillere og toksiner, men også være fullt forberedt til å gå direkte inn i arbeid ved en klinikk, uten behov for ytterligere opplæring. Du kan lese mer om injeksjonsstudiet her.

Hva kan jeg jobbe med som kosmetisk sykepleier?

Arbeid innen estetisk medisin tilbyr ofte gunstige arbeidstider, muligheter for kreativt og detaljorientert arbeid, og en variert hverdag med fokus på å møte pasientenes ønsker og behov.

Som estetisk sykepleier vil ditt fokus være på å forbedre pasientenes fysiske utseende og selvtillit gjennom ikke-kirurgiske prosedyrer. Arbeidet krever en god forståelse av ansikts- og hudanatomi, estetiske prinsipper, og evnen til å gi omfattende pasientpleie. Videreutdanning og sertifiseringer innen spesifikke behandlingsområder kan utvide dine jobbmuligheter og karrierevekst innen dette feltet.

Med en kosmetisk utdanning vil du være i forkant i en voksende bransje, og din kompetanse innen injeksjonsbehandlinger vil være svært etterspurt. Våre kurspakker er nøye tilpasset for å møte den økende interessen for estetiske behandlinger og gir deg de ferdighetene du trenger for å lykkes i dette spennende feltet. Ta det første steget mot din nye karriere som en kvalifisert utøver av kosmetiske behandlinger hos Amabilis Academy.

Start opplæringen i dag

Hvis du ønsker å bli kurset av Norges ledende tilbyder, og få den faglige tyngden og kompetansen som du trenger, er vi riktig valg for deg.