Starte klinikk?

Mange av våre kursdeltagere ender opp med å starte en egen klinikk og vi har utdannet mennesker som jobber på nesten alle de mest suksessrike klinikkene de siste årene. Grunnene er sikkert mange, men vi føler oss trygg på at hvis du har planer om å starte en egen klinikk så gir vi den mest komplette utdanningen og oppfølgningen etter utdanningen.

Dette er grunnen til at du bør velge oss hvis du har planer om å starte en egen klinikk.

Modeller til kurs

Amabilis Academy har over 1500 modeller i sin portofølje og dette er noe som kommer deg som kursdeltager tilgode, da det er store mengder modeller på kurs som du kan få øve på med Botox og Fillere.

Ansvarlig lege etter endt kurs

Vi tilbyr alle sykepleiere som har gjennomført kurs hos oss en ansvarlig lege etter endt kurs. Dette gjør at du kan begynne å jobbe på egen klinikk eller praksis rett etter endt studie.

Egen mentorordning

Vi i Amabilis Academy og våre leger vil være tilgjengelig for deg etter endt kurs og støtte deg vis det er noe du trenger hjelp til. Vi har også en egen mentorordning som du kan benytte deg av. Dette er en ordning som sikrer deg i starten av din karriere, og du kan få hjelp og råd til alt du trenger.

Markedsføring

Vi har egne samarbeidspartner på alt av digital markedsføring der du som elev får egne rabatterte priser etter endt kurs. Samtidig vil du også få tilgang til eget eksklusivt materiell på hvordan din bedrift skal ha størst mulig forutsetninger til å bli synlig i markedet.

Gratis oppfriskning!

Amabilis Academy gir deg muligheten til gratis oppfriskning etter avsluttet kurs. Noen begynner å arbeide umiddelbart etter kurset, mens andre venter en stund før de søker jobb eller etablerer sin egen klinikk. For de som ikke har praktisert injeksjoner på en stund etter kurset, kan usikkerheten øke.

Derfor tilbyr vi deg gratis deltakelse på det samme kurset du tidligere har gjennomført, eller praktisk trening på de behandlingene du føler deg minst sikker på.

Dette tiltaket benyttes av mange, og det er også i vår interesse å støtte deg slik at du kan utvikle deg til å bli så kompetent og selvsikker som mulig.

Klinikker og bedrifter vi har utdannet de siste årene

Det er med stolthet vi kan se tilbake på alle de flotte klinikkene og menneskene vi har fått utdanne innen injeksjoner og estetisk medisin gjennom årene. Totalt har vi utdannet over 1000 sykepleiere, leger og tannleger innen injeksjonsbehandlinger.