Om oss

Amabilis Academy er den største kurstilbyderen i Norge innen injeksjonsbehandlinger for leger, sykepleiere og tannleger. Vi startet som en kursarrangør i 2015, innenfor injeksjonsbehandlinger for helsepersonell med mål om å heve kvaliteten på behandlere i bransjen.

Før vi introduserte våre injeksjonsbehandlingkurs, var det kun legemiddelselskaper som tilbød éndagskurs ved kjøp av produkter. Disse kursene fokuserte hovedsakelig på en instruktør som viste ulike behandlinger med toksiner og fillere. Selv kunne man ta med en modell å øve på, men det var begrenset tid til praktisk trening. Kursene hadde vanligvis 10-20 deltakere og ga liten personlig oppfølging.

Amabilis Academy ble etablert for å sette fokus på kursdeltakeren. Vi var pionerer i Norge med å undervise i små grupper på 5-6 personer for å sikre tett oppfølging og veiledning under alle utførte injeksjoner. Vi la vekt på praktisk trening og kalte inn 15-20 modeller for deltakerne å øve på under filler og Botoxkursene.

Dette var en revolusjon i bransjen og bidro til å øke kvaliteten på nye behandlere. Vi ble raskt anerkjent i bransjen og har siden starten strebet etter forbedring hver dag.

Etter noen år begynte vi å utvikle flere dagers kurs, og introduserte 5-dagers Intensivkurs bestående av to dager med botox trening og tre dager med alle grunnleggende fillerområder. Dette har satt standarden for utdanning blant leger, sykepleiere og tannleger i dag. Det formelle opplæringstilbudet over flere sammenhengende dager erstattet de tidligere éndagskursene.

I dag utdanner vi over 300 helsepersonell årlig. Vi er den største leverandøren av injeksjonsutdanning i Skandinavia og et godt kjent navn blant de som jobber med injeksjoner i Norge. Selv om andre har forsøkt å kopiere oss, kan ingen matche anseelsen og jobbmulighetene du får etter å ha studert ved Amabilis Academy.

Vi er stolte av våre prestasjoner og streber etter å gi vårt beste for at du som kursdeltaker også skal være fornøyd. Velkommen til oss.

Gruppebilde av smilende kursdeltakere samlet på Amabilis Academy.

Klinikker og bedrifter vi har utdannet de siste årene

Det er med stolthet vi kan se tilbake på alle de flotte klinikkene og menneskene vi har fått utdanne innen injeksjoner og estetisk medisin gjennom årene. Totalt har vi utdannet over 1000 sykepleiere, leger og tannleger innen injeksjonsbehandlinger.

Våre kursholdere

Amabilis Academy er Norges suverent største injeksjonsakademi og du vil på de fleste klinikker finne sykepleiere eller leger som kommer fra oss. Du vil også finne ut at andre kursholdere i Norge har utdanningen sin fra oss, og dette viser hvilken enorm mengde flinke behandlere vi har fått lov å utdanne alle disse årene.

Vårt største ønske er at du skal bli dyktigst mulig, men samtidig også reflektere og gjøre deg tanker om hvilket yrke dette er, og hvordan du går frem for å bli en best mulig behandler. Det vi i hvert fall kan garantere er at du er i de tryggeste og beste hender med tanke på både det faglige, teoretiske og etiske aspektet.

Start opplæringen i dag

Hvis du ønsker å bli kurset av Norges ledende tilbyder, og få den faglige tyngden og kompetansen som du trenger, er vi riktig valg for deg.