Ofte stilte spørsmål

Leter du etter svar på dine spørsmål om kursene ved Amabilis Academy? Vår FAQ-seksjon gir detaljerte svar for å hjelpe både nåværende og potensielle studenter å forstå bedre hva vi tilbyr, fra kursinnhold og sertifiseringer til detaljer om kursstart og -slutt.

Hvem kan ta kurs og utdanning hos oss?

Vi utdanner hovedsaklig leger, tannleger og sykepleiere. Men de siste årene har vi også utdannet annet helsepersonell. Det er Helsedirektoratet som lager regelverket for hvem som kan jobbe med kosmetiske behandlinger som fillere og toksiner. Det er derfor bestemt at du må være autorisert helsepersonell for å jobbe med kosmetiske injeksjonsbehandlinger.

Her har du en oversikt over autorisert helsepersonell.

Hvorfor utdanne deg hos Amabilis Academy?

Amabilis Academy er Norges desidert største utdanning innen injeksjoner i Norge. Vi startet opp i 2014 og har i løpet av de siste 10 årene utdannet over 1100 leger, sykepleiere, tannleger og annet helsepersonell. Våre studenter er i dag ansatt på alle de store klinikkene rundt i Norge, eller har selv startet klinikker. Vi er kjent for å ha mye praktisk trening for våre studenter, og våre studenter er derfor svært ettertraktet. Vi har siste året utviklet en stor online portal, som inneholder alt av videopresentasjoner av kurs, detaljerte injeksjon og behandlingsvideoer av høy kvalitet. Dette gjør at du kommer svært godt forberedt på kurs.

Hos oss er du alltid velkommen etter endt kurs, enten for å slå av en prat eller å være med på mer praktisk trening, som vi tilbyr våre tidligere studenter helt gratis.

Hvilken kompetanse har du etter endt kurs?

Når du har gjennomført sertifiseringskurs eller spesialistkurs hos oss så vil du få tittelen Kosmetisk/Estetisk Sykepleier eller tilsvarende det yrke du har som fks estetisk lege, estetisk tannlege osv.

Kan jeg selv behandle pasienter selvstendig etter endt kurs/utdanning?

Etter endt utdanning av våre sertifiseringskurs/spesialistkurs så kan du selvfølgelig behandle pasienter selvstendig eller åpne egen klinikk. Når det gjelder sykepleiere eller annet helsepersonell så må de ha ansvarlig lege for å kunne jobbe selvstendig. Vi har en stor pool på 15 leger rundt omkring i Norge, og vil derfor være behjelpelige med å skaffe deg ansvarlig lege om du ønsker det.

Når starter og slutter kursene?

Alle våre dagskurs starter kl 10.00 og slutter ca kl 16.30 hver dag. Kveldskursene starter kl 17.00 og er ferdig ca kl 21.30. Husk at kveldskursene har bare halvparten så mange kursdeltakere, det er derfor like mye praktisk trening som på dagskurs.

Får vi hjelp til å kjøpe produkter og medikamenter i etterkant?

På siste kursdagen går vi gjennom hvordan du går frem for å kjøpe fillere, forbruksmateriell og toksiner. Vi har egne avtaler med leverandører som du vil nyte godt av, og som er klare til å hjelpe deg umiddelbart.

Får jeg noe hjelp etter endt kurs?

Vi i Amabilis Academy og våre leger vil være tilgjengelig for deg etter endt kurs og støtte deg vis det er noe du trenger hjelp til. Vi har også en egen mentorordning som du kan benytte deg av. Dette er en ordning som sikrer deg i starten av din karriere, og du kan få hjelp og råd til alt du trenger. For oss så er alle tidligere kursdeltakere alltid velkommen innom, enten for å slå av en prat eller for å være med å få litt gratis instruksjon på kurs.

Hva kan jeg jobbe med som kosmetisk sykepleier?

Arbeid innen estetisk medisin tilbyr ofte gunstige arbeidstider, muligheter for kreativt og detaljorientert arbeid, og en variert hverdag med fokus på å møte pasientenes ønsker og behov. Som estetisk sykepleier vil ditt fokus være på å forbedre pasientenes fysiske utseende og selvtillit gjennom ikke-kirurgiske prosedyrer. Arbeidet krever en god forståelse av ansikts- og hudanatomi, estetiske prinsipper, og evnen til å gi omfattende pasientpleie. Videreutdanning og sertifiseringer innen spesifikke behandlingsområder kan utvide dine jobbmuligheter og karrierevekst innen dette feltet.

Start opplæringen i dag

Hvis du ønsker å bli kurset av Norges ledende tilbyder, og få den faglige tyngden og kompetansen som du trenger, er vi riktig valg for deg.