Sertifiseringskurs + spesialistkurs

Spesialistkurset innen estetisk medisin!

Spesialistkurset er laget for deg som har gjennomført vårt sertifiseringskurs og har erfaring fra tidligere. Dette kurset kan tas rett i etterkant av sertifiseringskurset, eller kan også tas selvstendig etter du har begynt å praktisere og ønsker å lære mer avanserte behandlinger.

Dette kurset tar for seg Avanserte og Medisinske Botulinumtoksinbehandlinger og du vil etter dette kurset kunne behandle alle områder med toksiner. Du vil også gå gjennom avanserte behandlinger som Tear Trough filler (Under øyet), Avanserte leppefiller, Nesekorreksjon med filler og Behandling av tinninger.

Mer informasjon

Hva inneholder Spesialistkurset?

Medisinsk og Avansert Botoxbehandling

På dette kurset vil du lære å behandle medisinske indikasjoner som tanngnissing, migrene, svettebehandling av hender og axille og alle små områder i midtre og nedre del av ansiktet som bunn lines, gummy smile, sur munn(DAO), mentalis og platysma. Etter dette kurset har du nå lært alle områder som kan behandles med botulinumtoksin i ansiktet.

Kan også tas som endagskurs og koster da kr 12 000,-

Tear Trough filler og Temporalis

Dette er et kurs hvor du lærer å tilføre filler under øynene for å redusere tap av volum under øynene, og få pasienten til å se mindre trøtt ut. Dette er en avansert behandling og det er viktig å selektere pasientene godt, da ikke alle vil ha god effekt av en sånn type behandling.

Kan også tas som dagskurs og koster da kr 12 000,-

Avansert Leppfiller kurs

Dette er et svært populært kurs for deg som ønsker å jobbe mye med leppefiller. Vi kommer til å jobbe med avanserte og viderekommende teknikker der vi tar i bruk vertikale injeksjoner for å kunne definere formen på leppen bedre.

Kan også tas som dagskurs og koster da kr 14 000,-

Nesekorreksjon - Rhinoplasty

Dette er et svært populært og avansert kurs. Du vil lære hvordan vi kan rette ut neseryggen, løfte nesetippen og gjøre nesen smalere med fillere. Krever mye av deg som kursdeltager og det er et utfordrende området å jobbe med.

Kan også tas som dagskurs og koster da kr 12 000,-

Markedsføringskurs

Hvordan markedsføre seg innen estetisk medisin. Vi kommer til å gå gjennom:

 • Google Business
 • Instagram Regelverk
 • Sosiale medier generelt
 • Nettside

Hvordan starte klinikk/Ansvarlig lege

Vi går gjennom hva du må tenkte på når du starter egen klinikk. Innjkøp av produkter, priser, logistikk og lager. Det vil også bli fokus på hva du trenger av utstyr, prisoverslag og forsikringer/NPE.  For alle sykepleiere som trenger ansvarlig lege vil det også bli aktuelt å signere avtale med en av våre leger fra vår legepool rundt i Norge.

Videopresentasjoner - Øker kvaliteten på utdanningen

Med våre fantastiske Videoforelesninger kan du følge med på forelesningene i ditt tempo og når du selv ønsker. Høy kvalitet på både lyd og bilde gjør at du kan komme god forberedt til kurs. Du får tilgang til Videoforelesningene i øyeblikket du melder deg på kurs.

Detaljerte videoer av behandlinger

Glem alt du har sett av videoer av injeksjoner fra før. Vi har laget de mest detaljerte og grundige behandlingsvideoene du har sett. Hvor finner du injeksjonspunktene? Vinkel på sprøytespissen? Hvilken dosering skal du gi? Alle disse spørsmålene og mange flere forklarer vi detaljert under videoene. Når du har sett våre videoer skal du være i stand til å gjøre formidable injeksjoner når du kommer på praktisk trening.

Kursprogram

Dag 1: Avansert Botox Teori - Online (Gjennomføres når du selv ønsker)

ONLINE - Avansert Botox teori

Hvordan diagnostiserer vi Migrene, tanngnissing og eller Hyperhidrose? Hvem skal behandles og hvordan gjennomføres behandlingen. Dosering og injeksjonspunkter i nedre delen av ansiktet. Behandling av Gummy smil, DAO, Bunny lines, Mentalis etc.

Online - Våre instruksjonsvideoer

Amabilis Academy har Norges mest omfattende og detaljerte behandlingsvideoer innen injeksjonsbehandlinger. Du vil få tilgang til våre videoer der våre leger og kursholdere gir svært grundige instruksjoner og viser med detaljerte videoer hvordan du tilbereder Botulinumtoksin, vurderer et ansikt i forkant av behandlingen til hvordan man gjennomfører injeksjoner i praksis på alle områdene.

Vi anbefaler å sette av totalt minimum 4 timer for å gjennomgå vårt online Botoxkurs.

Dag 2: Avansert Filler Teori - Online (Gjennomføres når du selv ønsker)

ONLINE - Tear Trough kurs

Du vil gå gjennom vårt nettkurs innen grunnleggende Fillerteori.

ONLINE - Nesekorreksjonskurs

Du vil gå gjennom vårt nettkurs innen grunnleggende leppefiller teori. Dette kurset går gjennom anatomien og morfologien rundt fillerbehandling av lepper.

Online - Avansert leppefiller

Onlinekurset som går gjennom tegn til aldring, tap av volum i midtre del av ansiktet/kinnene og hvilken behandling vi kan gjennomføre for å gjennopprette dette.  Samtidig vil kurset gå gjennom hvordan vi gir fillere i kjevelinje og hake.

Online - Temporalis/Tinning

Onlinekurset som går gjennom tegn til aldring, tap av volum i midtre del av ansiktet/kinnene og hvilken behandling vi kan gjennomføre for å gjennopprette dette.  Samtidig vil kurset gå gjennom hvordan vi gir fillere i kjevelinje og hake.

Online Videoer:

Amabilis Academy har Norges mest omfattende og detaljerte behandlingsvideoer innen injeksjonsbehandlinger. Du vil få tilgang til våre videoer der våre leger og kursholdere gir svært grundige instruksjoner og viser med detaljerte videoer hvordan du gjennomfører fillerinjeksjoner i alle deler av ansiktet som du har gått gjennom i teorien.

Vi anbefaler å sette av totalt minimum 7 timer for å gjennomgå vårt de avanserte fillerområdene

Dag 3: Botox & Filler Praktisk trening på levende modeller.

 • Kl 09.00 - 09.30 - Introduksjon og kaffe
 • Kl 09.30 - 12.00 - Praktisk trening.
 • Kl 12.00 - 12.30 - Lunsj
 • Kl 12.30 - 17.30 - Praktisk trening.
 • Kl 17.30 - 18.00 - Q&A

Dag 4: Avansert Filler - Praktisk trening på levende modeller

 • Kl 09.00 - 09.30 - Introduksjon og kaffe
 • Kl 09.30 - 12.00 - Praktisk trening
 • Kl 12.00 - 12.30 - Lunsj
 • Kl 12.30 - 17.30 - Praktisk trening.
 • Kl 17.30 - 18.00 - Q&A

Fordelen med det nye Spesialistkurset

Du får tilgang til vårt store lager med online kurs og videoer.

Alle våre forelesninger er profesjonelt filmet med høy kvalitet på både bilde og lyd. Du vil kunne foreberede deg svært grundig og komme godt forberedt til praktisk trening.

Mye bedre tid til å foreberede deg før kurset.

Tidligere arrangerte vi teoretisk gjennomgang i starten av hver kursdag, før vi fortsatte med praktisk trening. Vi har nå økt mengden teori og gjort kurset enda mer omfattende, da vi nå har laget online kurs og filmet alle presentasjoner og behandlinger, så du kan bruke god tid hjemme med å forberede deg til kurs.

Du sparer både tid og penger.

Alle helsepersonell ønsker har begrenset med tid som de kan være borte fra jobben. Vi har derfor redusert antall dager som du møter opp på kurs til kun 2 dager. Du kan derfor få gjennomført kurset uten å ha fravær i uka, og ved å kun overnatte en natt i Oslo vis du kommer langveisfra.

Etter endt kurs

Når du har fullført kurset, vil du alltid være en del av Amabilis Academy og vårt alumniprogram. Dette sikrer at du alltid vil ha tilgang til kursvideoene og opplæringsressursene. Du vil også motta invitasjoner til å delta i vårt gratis utdanningsprogram med ukentlige webinarer. Som ny innenfor bransjen er det viktig at du føler deg trygg på at det er et sted hvor du kan søke svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi holder Spesialistkurs 3-4 ganger i løpet av hvert halvår, og det har færre ledige plasser enn sertifiseringskurset. Dermed får hver kursdeltaker enda mer praktisk trening. Vi dekker tekniske og avanserte behandlinger som bare tilbys av oss her i Norge.

Kurskalender
 • 26 - 27 august 2024
 • 14 - 15 oktober 2024
 • 11 - 12 november 2024
 • 16 - 17 november 2024
 • 16 - 17 desember 2024
Hva er forskjellen på det nye sertifiseringskurset/Spesialistkurset sammenlignet med det tidligere 5-dagers Intensivkurset?

Det nyutviklede sertifiseringskurset er langt mer omfattende og skreddersydd enn det tidligere intensive kurset. Det inkluderer blant annet en betydelig online modul som du kan forberede deg på hjemme i god tid før kurset starter. I løpet av det siste året har vi investert i å bygge en omfattende online plattform som vil revolusjonere bransjen. Plattformen inneholder videopresentasjoner av alle våre kurs med høy kvalitet på både lyd og bilde, tilgjengelig både før og etter kurset. Videre har vi produsert våre egne behandlingsvideoer som gir detaljerte demonstrasjoner av injeksjonsprosedyrer. Disse videoene er av enestående kvalitet og tilbyr en utrolig lærerik og detaljert ressurs som ikke finnes andre steder på nettet. I tillegg har vi utviklet egne online kurs som kan gjennomføres på nettet og avsluttes med en eksamen.

Er det like mye praktisk trening som tidligere?

Vi har fortsatt like mange timer praktisk trening som tidligere da begge praksisdagene går fra kl 09.00 - 18.00. Tidligere startet 5-dagerskurset kl 10.00 med teoretisk gjennomgang, og praktisk trening fra kl 12.30 - 16.30.

Hva er fordelen med det nye kurset?

Det nye kurset har mange fordeler, men det er mye mer tilpasset helsepersonell i den grad at du slipper å være borte i 5 dager og dermed også miste arbeidsinntekt. Nå har vi komprimert praktisk trening på to lengre dager i helgen og all teori kan gjennomføres hjemme på fritiden. Dette gjør at du får mye bedre tid til å absorbere kunnskapen og repetere den flere ganger før du kommer på kurs.

Vi har også et tilbud til alle våre studenter at de kan få komme tilbake å gjennomføre enda mer praksis på neste kurs om de ønsker det, helt gratis. Dette er fordi noen er mer usikre enn andre, eller at det har gått litt tid mellom kurset og du begynner å jobbe eller at du bare vil ha mer instruksjon.

Hvem kan ta våre kurs?

Vi utdanner hovedsaklig leger, tannleger og sykepleiere. Men de siste årene har vi også utdannet annet helsepersonell. Det er Helsedirektoratet som lager regelverket for hvem som kan jobbe med kosmetiske behandlinger som fillere og toksiner. Det er derfor bestemt at du må være autorisert helsepersonell for å jobbe med kosmetiske injeksjonsbehandlinger.

Her har du en oversikt over autorisert helsepersonell.

Passer ikke alle kursdatoene ?

Alle våre kursdeltakere er leger, sykepleiere eller annet helsepersonell somarbeider på sykehus, sykehjem eller andre helseinstitusjoner. Derfor kan det være utfordrende for deg å ta sammenhengende fri i flere dager. For å imøtekomme dette, har vi tilrettelagt kursene våre slik at deltakerne kan være fraværende i flere dager under ett kurs og deretter delta på de dagene de gikk glipp av senere, ettersom vi arrangerer intensive og komplette kurs nesten hver måned gjennom hele året. Det eneste kravet vi stiller, er at deltakerne fullfører hele kurset innen 12 måneder etter den første kursdagen.

Vilkår og betingelser

Amabilis Academy er Norges desidert største utdanning innen injeksjoner i Norge. Vi startet opp i 2014 og har i løpet av de siste 10 årene utdannet over 1100 leger, sykepleiere, tannleger og annet helsepersonell. Våre studenter er i dag ansatt på alle de store klinikkene rundt i Norge, eller har selv startet klinikker. Vi er kjent for å ha mye praktisk trening for våre studenter, og våre studenter er derfor svært ettertraktet. Vi har siste året utviklet en stor online portal, som inneholder alt av videopresentasjoner av kurs, detaljerte injeksjon og behandlingsvideoer av høy kvalitet. Dette gjør at du kommer svært godt forberedt på kurs.

Hos oss er du alltid velkommen etter endt kurs, enten for å slå av en prat eller å være med på mer praktisk trening, som vi tilbyr våre tidligere studenter helt gratis.