Ekspertkurs

Ekspertkurset innen estetisk medisin!

Dette private kurset innebærer to dager med praksis på klinikken sammen med en av våre leger, hvor avanserte behandlinger utføres på levende modeller. Deretter får du muligheten til å arbeide selvstendig på vår klinikk, med en lege tilgjengelig for råd og veiledning.

Etter fullført kurs vil du være kompetent til å utføre en rekke behandlinger og har også verdifull erfaring innen klinikkdrift, som kan være nyttig hvis du planlegger å jobbe på en klinikk eller starte egen praksis.

Dette kurset markerer fullføringen av den mest omfattende utdanningen tilgjengelig innenfor denne bransjen!

  • Privatundervisning med våre Leger i 2 dager.
  • 1 til 1 trening på Avanserte områder med levende modeller.
  • Tilgang til våre online treninger og webinarer gratis.
  • 2 dager hvor du jobber selvstendig på vår klinikk med ekte kunder.
Mer informasjon

Videopresentasjoner - Øker kvaliteten på utdanningen

Med våre fantastiske Videoforelesninger kan du følge med på forelesningene i ditt tempo og når du selv ønsker. Høy kvalitet på både lyd og bilde gjør at du kan komme god forberedt til kurs. Du får tilgang til Videoforelesningene i øyeblikket du melder deg på kurs.

Detaljerte videoer av behandlinger

Glem alt du har sett av videoer av injeksjoner fra før. Vi har laget de mest detaljerte og grundige behandlingsvideoene du har sett. Hvor finner du injeksjonspunktene? Vinkel på sprøytespissen? Hvilken dosering skal du gi? Alle disse spørsmålene og mange flere forklarer vi detaljert under videoene. Når du har sett våre videoer skal du være i stand til å gjøre formidable injeksjoner når du kommer på praktisk trening.

Kursprogram

Dag 1: Privatundervisning

Privatundervisning med våre leger på avanserte områder.

Dag 2: Privatundervisning

Privatundervisning med våre leger på avanserte områder.

Dag 3: Klinikkdag

Du jobber selvstendig i vår klinikk på ekte kunder med våre leger tilgjengelig i naborommet for hjelp til vurdering/behandling.

Dag 4: Klinikkdag

Du jobber selvstendig i vår klinikk på ekte kunder med våre leger tilgjengelig i naborommet for hjelp til vurdering/behandling.

Fordelen med det nye Ekspertkurset

Du får tilgang til vårt store lager med online kurs og videoer.

Alle våre forelesninger er profesjonelt filmet med høy kvalitet på både bilde og lyd. Du vil kunne foreberede deg svært grundig og komme godt forberedt til praktisk trening.

Mye bedre tid til å foreberede deg før kurset.

Tidligere arrangerte vi teoretisk gjennomgang i starten av hver kursdag, før vi fortsatte med praktisk trening. Vi har nå økt mengden teori og gjort kurset enda mer omfattende, da vi nå har laget online kurs og filmet alle presentasjoner og behandlinger, så du kan bruke god tid hjemme med å forberede deg til kurs.

Du sparer både tid og penger.

Alle helsepersonell ønsker har begrenset med tid som de kan være borte fra jobben. Vi har derfor redusert antall dager som du møter opp på kurs til kun 2 dager. Du kan derfor få gjennomført kurset uten å ha fravær i uka, og ved å kun overnatte en natt i Oslo vis du kommer langveisfra.

Etter endt kurs

Når du har fullført kurset, vil du alltid være en del av Amabilis Academy og vårt alumniprogram. Dette sikrer at du alltid vil ha tilgang til kursvideoene og opplæringsressursene. Du vil også motta invitasjoner til å delta i vårt gratis utdanningsprogram med ukentlige webinarer. Som ny innenfor bransjen er det viktig at du føler deg trygg på at det er et sted hvor du kan søke svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Ekspertkurset er for deg som har gjennomført både Sertifiseringskurset og Spesialistkurset. Husk at dette kurset også kan gjennomføres på forespørsel. Send oss da en mail med forslag på datoer.

Kurskalender
Hva er forskjellen på det nye sertifiseringskurset/Spesialistkurset sammenlignet med det tidligere 5-dagers Intensivkurset?

Det nyutviklede sertifiseringskurset er langt mer omfattende og skreddersydd enn det tidligere intensive kurset. Det inkluderer blant annet en betydelig online modul som du kan forberede deg på hjemme i god tid før kurset starter. I løpet av det siste året har vi investert i å bygge en omfattende online plattform som vil revolusjonere bransjen. Plattformen inneholder videopresentasjoner av alle våre kurs med høy kvalitet på både lyd og bilde, tilgjengelig både før og etter kurset. Videre har vi produsert våre egne behandlingsvideoer som gir detaljerte demonstrasjoner av injeksjonsprosedyrer. Disse videoene er av enestående kvalitet og tilbyr en utrolig lærerik og detaljert ressurs som ikke finnes andre steder på nettet. I tillegg har vi utviklet egne online kurs som kan gjennomføres på nettet og avsluttes med en eksamen.

Er det like mye praktisk trening som tidligere?

Vi har fortsatt like mange timer praktisk trening som tidligere da begge praksisdagene går fra kl 09.00 - 18.00. Tidligere startet 5-dagerskurset kl 10.00 med teoretisk gjennomgang, og praktisk trening fra kl 12.30 - 16.30.

Hva er fordelen med det nye kurset?

Det nye kurset har mange fordeler, men det er mye mer tilpasset helsepersonell i den grad at du slipper å være borte i 5 dager og dermed også miste arbeidsinntekt. Nå har vi komprimert praktisk trening på to lengre dager i helgen og all teori kan gjennomføres hjemme på fritiden. Dette gjør at du får mye bedre tid til å absorbere kunnskapen og repetere den flere ganger før du kommer på kurs.

Vi har også et tilbud til alle våre studenter at de kan få komme tilbake å gjennomføre enda mer praksis på neste kurs om de ønsker det, helt gratis. Dette er fordi noen er mer usikre enn andre, eller at det har gått litt tid mellom kurset og du begynner å jobbe eller at du bare vil ha mer instruksjon.

Hvem kan ta våre kurs?

Vi utdanner hovedsaklig leger, tannleger og sykepleiere. Men de siste årene har vi også utdannet annet helsepersonell. Det er Helsedirektoratet som lager regelverket for hvem som kan jobbe med kosmetiske behandlinger som fillere og toksiner. Det er derfor bestemt at du må være autorisert helsepersonell for å jobbe med kosmetiske injeksjonsbehandlinger.

Her har du en oversikt over autorisert helsepersonell.

Passer ikke alle kursdatoene ?

Alle våre kursdeltakere er leger, sykepleiere eller annet helsepersonell somarbeider på sykehus, sykehjem eller andre helseinstitusjoner. Derfor kan det være utfordrende for deg å ta sammenhengende fri i flere dager. For å imøtekomme dette, har vi tilrettelagt kursene våre slik at deltakerne kan være fraværende i flere dager under ett kurs og deretter delta på de dagene de gikk glipp av senere, ettersom vi arrangerer intensive og komplette kurs nesten hver måned gjennom hele året. Det eneste kravet vi stiller, er at deltakerne fullfører hele kurset innen 12 måneder etter den første kursdagen.

Vilkår og betingelser

Amabilis Academy er Norges desidert største utdanning innen injeksjoner i Norge. Vi startet opp i 2014 og har i løpet av de siste 10 årene utdannet over 1100 leger, sykepleiere, tannleger og annet helsepersonell. Våre studenter er i dag ansatt på alle de store klinikkene rundt i Norge, eller har selv startet klinikker. Vi er kjent for å ha mye praktisk trening for våre studenter, og våre studenter er derfor svært ettertraktet. Vi har siste året utviklet en stor online portal, som inneholder alt av videopresentasjoner av kurs, detaljerte injeksjon og behandlingsvideoer av høy kvalitet. Dette gjør at du kommer svært godt forberedt på kurs.

Hos oss er du alltid velkommen etter endt kurs, enten for å slå av en prat eller å være med på mer praktisk trening, som vi tilbyr våre tidligere studenter helt gratis.