Er du helseprofesjonell i Oslo og omegn med en drøm om å utvide dine ferdigheter innen estetisk medisin? Amabilis Academy stikker seg ut som den ledende utdanningsinstitusjon innen kosmetiske injeksjoner og tilbyr dyptgående fillers kurs i Oslo, spesialtilpasset for leger, sykepleiere og tannleger som ønsker å mestre bruken av ledende merker som Restylane og Juvederm og har ønske om å etablere seg som selvstendige utøvere innen fillers. Dette kurset er designet for å gi deg den praktiske kunnskapen og kompetansen du trenger.

Etter fullført kurs vil du være fullt kvalifisert til å selvstendig utføre et bredt spekter av filler-behandlinger. Vi sørger for at du oppnår høy standard når det kommer til kvalitet og kompetanse, og gjør deg godt rustet til å møte utfordringene og de høye kravene man møter ved å jobbe innen estetisk medisin.

Hvorfor ta fillers kurs?

Fillers har blitt en av de mest populære behandlingene innen estetisk medisin, kjent for sin evne til å gjenopprette volum, glatte ut linjer og forbedre ansiktskonturer. Gjennom vårt fillers kurs vil du lære av ledende eksperter i feltet, og få verdifull praktisk erfaring som er avgjørende for å levere trygge og effektive behandlinger.

Våre fillers kurs dekker en bred rekke emner, designet for å gi deg en omfattende forståelse av både teoretiske og praktiske aspekter ved bruk av fillers.

Vårt kurs fokuserer på hands-on læring med noen av de mest etterspurte fillerprodukter på markedet, inkludert Restylane og Juvederm. Dette gir våre studenter en unik mulighet til å bli kjent med disse topprangerte merkene, som er kjent for sine sikre og effektive resultater innen volumøkning, reduksjon av linjer og forbedring av ansiktskonturer.

Etterspørselen etter kosmetiske behandlinger, spesielt fillers, fortsetter å vokse i Norge og rundt om i verden. Ved å fullføre kurset, vil du ikke bare berike din egen karriere, men også bidra til å heve standarden innen estetisk medisin.

Restylane og Juvederm

Restylane og Juvederm er to av de mest anerkjente navnene innen dermal fillers, kjent for sin evne til å gi naturlige og langvarige resultater. Ved å fokusere på disse kjente merkene, sikrer vi at du lærer å arbeide med de beste og mest ettertraktede produktene på markedet, og dermed forbereder deg på din videre karriere innen fillers og estetisk medisin. 

Våre fillers kurs:

5-dagers intensivkurs

Vårt sertifiseringskurs for Botulinumtoksin og fillerbehandlinger. Når du har fullført kurset, vil du få tittelen "Estetisk lege" eller "Estetisk sykepleier". Kurset varer i fem dager og omfatter både de grunnleggende prinsippene og de mer avanserte teknikkene innen disse behandlingene. Når du er ferdig, vil du kunne svare på spørsmål og utføre behandlinger med botulinumtoksin og fillere. Les mer om vårt 5-dagers intensivkurs her.

8-dagers komplettkurs

Vårt 8-dagers kurs tilbyr en fullstendig utdannelse i Filler, Botox, og Mesoterapi. Det er designet spesielt for leger og sykepleiere som ønsker å mestre alle aspekter av estetiske og medisinske injeksjonsbehandlinger.

Dette kurset regnes som det mest omfattende innenfor denne typen behandlinger i Norge, og omfatter grundig opplæring i Botox, Fillere, og Mesoterapi. Kurset er ideelt for helsepersonell som planlegger å etablere egen praksis eller ønsker å sikre en stilling ved en estetisk klinikk. Les mer om vårt komplette 8-dagers kurs her

Våre kurs er det første steget på veien til å bli en ettertraktet spesialist innen estetisk medisin.

Start opplæringen i dag

Hvis du ønsker å bli kurset av Norges ledende tilbyder, og få den faglige tyngden og kompetansen som du trenger, er vi riktig valg for deg.