Hvordan bli modell?

Amabilis Academy er den mest ettertraktede klinikken for modeller innen estetisk medisin i Norge. Ofte er vi fullbooket, men vi setter alltid pris på en hver påmelding. Dersom det er fullt når du søker, setter vi deg selvfølgelig på venteliste, og kontakte deg så dersom det skulle dukke opp en åpning.

Mannlig kursmodell ligger smilende med AirPods i ørene mens han avslappet venter på å motta en behandling.

Modeller til kurs

Vi arrangerer mange kurs for leger, sykepleiere og tannleger innen kosmetiske injeksjoner. Vi trenger derfor mange modeller som er tilgjengelige for å få behandling av våre studenter på kurs. Alle behandling vil selvfølgelig foregår i trygge former med erfarne leger som observerer og instruerer alle injeksjoner. Du vil derfor være i svært trygge hender og det er ingen risiko forbundet med dette utover hva som er normalt med injeksjoner på alle klinikker.

All behandling er gratis og vi følger deg opp vis du har noen spørsmål eller komplikasjoner. Vi ønsker veldig gjerne å være et alternativ til deg som kanskje ikke har råd til å ta injeksjonsbehandlinger men føler du har behov for dette selv.

Når du sender inn skjema så blir du lagret i vår portefølje. Du vil få mail i forkant av hvert kurs som du må svare på. Du vil da få svar fra oss om du har fått time eller ikke. Får du ikke svar av oss har du dessverre ikke fått time denne gangen.

Vi har også Masterstudiet som foregår daglig på vår klinikk. Her han du komme å få behandling av erfarne kosmetiske sykepleiere og kun betale kostnaden for produktet.

Start opplæringen i dag

Hvis du ønsker å bli kurset av Norges ledende tilbyder, og få den faglige tyngden og kompetansen som du trenger, er vi riktig valg for deg.