Våre kveldskurs er svært populære blant leger, sykepleiere og tannleger som jobber i eller rundt Oslo og ønsker å delta på kurs etter arbeidstid i stedet for å ta fri fra jobb for å delta på kursene på dagtid.

Kveldskurset begynner kl. 17.00 og avsluttes rundt kl. 21.30. Vi pleier å vente med å starte til alle er til stede, da vi forstår at noen kan bli litt forsinket på vei fra jobb.

Selv om kveldskurset varer færre timer enn dagskursene, har det bare halvparten så mange deltakere, slik at den praktiske treningen med injeksjoner på modell er den samme.

Før kveldskurset får du tilgang til en omfattende nettbasert modul som inneholder alle kurspresentasjoner på video, onlinekurs som du gjennomgår, og detaljerte behandlingsvideoer. Dermed er du godt forberedt når du kommer på kurset, og vi trenger ikke å bruke mye tid på teori, da denne er gjennomgått før du ankommer. Vi kan dermed fokusere på praktisk trening, og vi tar gjerne opp eventuelle spørsmål eller ting du lurer på underveis.

Etter kurset er du alltid velkommen til å søke råd eller hjelp hos oss. Vi arrangerer også foredrag, webinarer og bistår tidligere studenter med faglige eller administrative råd angående jobbsøking eller oppstart av egen klinikk. I tillegg kan du komme tilbake for mer praktisk trening gratis etter å ha deltatt på våre kurs tidligere.

Start opplæringen i dag

Hvis du ønsker å bli kurset av Norges ledende tilbyder, og få den faglige tyngden og kompetansen som du trenger, er vi riktig valg for deg.