Som Norges største utdanningsakademi innen injeksjonsbehandlinger for Leger, Tannleger og sykepleiere, innførte vi 5-dagers Intensivkurs for 8 år siden, som ble en kjempesuksess og det er over 600 Leger eller sykepleiere som har gjennomført dette kurset siden vi startet opp. Dette har vært grunnkurset for alle som har ønsket å begynne å jobbe med injeksjonsbehandlinger i Norge. Fra høsten 2024 så vil vi pensjonere vårt 5-dagers Intensivkurs og erstatte det med vårt nye Sertifiseringskurs. Dette nye kurset vil være to-delt, der første delen er Online og den andre delen er praktisk trening på akademiet på levende modeller.

Dette er et mye mer omfattende kurs enn tidligere 5-dagers Intensivkurs, og det er fortsatt like mye praktisk trening.

Fordelen med det nye sertifiseringskurset

Du får tilgang til vårt store lager med online kurs og videoer.

Alle våre forelesninger er profesjonelt filmet med høy kvalitet på både bilde og lyd. Du vil kunne foreberede deg svært grundig og komme godt forberedt til praktisk trening.

Bedre tid til å foreberede deg før kurset

Tidligere arrangerte vi teoretisk gjennomgang i starten av hver kursdag, før vi fortsatte med praktisk trening. Vi har nå økt mengden teori og gjort kurset enda mer omfattende, da vi nå har laget online kurs og filmet alle presentasjoner og behandlinger, så du kan bruke god tid hjemme med å forberede deg til kurs.

Du sparer både tid og penger

Alle helsepersonell ønsker har begrenset med tid som de kan være borte fra jobben. Vi har derfor redusert antall dager som du møter opp på kurs til kun 2 dager. Du kan derfor få gjennomført kurset uten å ha fravær i uka, og ved å kun overnatte en natt i Oslo vis du kommer langveisfra.

Start opplæringen i dag

Hvis du ønsker å bli kurset av Norges ledende tilbyder, og få den faglige tyngden og kompetansen som du trenger, er vi riktig valg for deg.