Natural Beauty Models

BOTOXKURS FOR SYKEPLEIERE OG LEGER

BOTULINUM TOKSIN A KURS (BOTOX)

 

Botox revolusjonerte hele den estetiske bransjen da det kom på slutten av 80 tallet.  Små raske injeksjoner som settes i muskulaturen i ansiktet, og som har formidabel effekt på rynker og linjer. Boulinum toksin A er svært enkelt i bruk, men krever god kunnskap om hvilket området man behandler, hvilken dose man setter og ikke minst en presis anatomikunnskap må ligge i bunnen hos hver behandler. 

GRUNNKURS BOTOX:

Du vil få en introduksjon om hva Botox er, og historien bak verdens mest populære estetiske produkt. Vi vil gå gjennom grunnleggende anatomi av ansiktet og det forventes at du har kunnskap om samtlige muskler i ansiktet etter endt kurs, så det er en fordel å komme forberedt.

Vi vil gå nøye gjennom stegene for å rekonstiture Botox fra pulver til ferdig væske klar til å injiseres.

Gjennom kurset vil du lære å bruke både BOTOX (ALLERGAN)  og AZZALURE (GALDERMA)


Etter lunsj vil det bli fire timer med praktisk undervisning hvor du skal sette toksiner på modeller.

 

Vi vil fokusere på enkle områder som: 

- Glabella (Sinnarynke) 

- Panne

- Kråketær. 

Kursdatoer 2021: 

- 21 August 2021

- 11 September 2021

- 02 Oktober 2021

- 30 Oktober 2021

- 04 Desember 2021

Pris:  kr 8 000,-

BOTOX MASTERCLASS:

Vi vil gå videre med mer avansert anatomi og øke din kompetanse på hvor mange ulike områder man kan bruke botox. Et perfekt kurs for Leger og Tannleger, men også for sykepleiere.

 

Du vil blant annet  lære å behandle: 

 

  • Hyperhidrose (svettebehandling).

  • Øyebrynsløft.

  • Bunny Lines (Smilerynker på nesa).

  • Gummy smile (Viser tannkjøttet når du smiler).

  • Røykerynker over og under leppa.

  • Sur munn.

  • Stram platysma .

  • Tanngnissing.

  • Migrene.

Kursdatoer 2021: 

- 22 August 2021

- 12 September 2021

- 03 Oktober 2021

- 31 Oktober 2021

- 05 Desember 2021

Pris:  kr 8 500,-

Hvilken utdanning og kvalifikasjon trenger jeg i forkant av kurset?


Du må være utdannet sykepleier, lege eller tannlege og ha autorisasjon i Norge eller i ditt eget hjemland. Vi tilbyr også utdanning for sykepleiere som studerer i siste semester eller leger som har gjennomført 9 semestre på medisinstudie.
Kan jeg behandle pasienter selvstendig etter kurset?


Etter endt utdanning på våre kurs så kan du selvfølgelig behandle pasienter selvstending. Når det gjelder sykepleiere så må de ha ansvarlig lege for å kunne jobbe selvstendig. Vi har en stor pool på 15 leger rundt omkring i Norge, og vil derfor være behjelpelige med å skaffe deg ansvarlig lege.
Setter vi Botox på levende modeller på kurset?


Ja! Botox er et praktisk kurs og det er derfor nødvendig med mye praktisk trening. Du kan selv ha med modeller på kurs vis du ønsker det. Disse vil få gratis behandling og alle injeksjonene vil gjennomføres under supervisjon av erfaren lege. Har du ikke modeller selv så ordner selvfølgelig modeller til deg på alle våre kurs i Oslo. Vi etterstreber at alle våre kursdeltakere skal få behandle 4-5 modeller pr kurs.
Kan jeg ta Botox kurs online?


Du kan dele Botoxkurset opp i to, og ta teorien online og praktisk trening hos oss senere. Dette kan du bestille på vår kursoversikt på nett.
Hvis jeg er sykepleier, hvordan skaffer jeg ansvarlig lege?


Når det gjelder sykepleiere så må de ha ansvarlig lege for å kunne jobbe selvstendig. Vi har en stor pool på 15 leger rundt omkring i Norge, og vil derfor være behjelpelige med å skaffe deg ansvarlig lege.
Når starter og slutter kurset?


Alle våre kurs starter kl 10.00 og slutter ca kl 16.30 hver dag. Timeplanen er som følgende: 10.00 - 12.00: Teoretisk gjennomgang 12.00 - 12.30: Lunsj 12.30 - 16.30: Praktisk trening

AVANSERT BOTOX ANATOMIKURS

Fargerik studioportrett

SE ALLE VÅRE KURS