top of page
Injeksjonskosmetikk

VÅRT EKSKLUSIVE
LIP MASTERCLASS 

Leppe Masterclass - For deg som ønsker å bli den beste.

Jeg er så glad for å invitere dere på mitt LIP Masterclass hos Amabilis Academy.

 

LIP MASTERCLASS er en utdanning for deg som er erfaren behandler innen filler injeksjoner. Mine store drømmer med leppefiller er å spre budskapet om hvor vakre lepper vi kan skape med lite volum, riktige teknikker og verktøy.

 

På mitt Masterclass så skal dere lære de meste effektive og virkningsfulle teknikkene for å skape en tydelig leppeform og endre formen på suboptimale lepper.

 

Vi vil gå metodisk til verk med grundig teori så du skal forstå hva jeg tenker og vurderer i forkant og under en leppebehandling. Deretter skal jeg hjelpe deg med å praktisere noen av mine teknikker på flere modeller så du kan stolt reise hjem å videreføre litt av min visjon på dine pasienter.

 

Jeg ser veldig frem til å møte dere alle sammen og ønsker dere hjertelig velkommen til mitt LIP MASTERCLASS hos Amabilis Academy.

 

Med vennlig hilsen

Blanca M. Borrero.

Estetisk sykepleier

Kursholder

Blanca Moreno Borrero

Blanca M. Borrero er en autorisert sykepleier fra Spania, og har bodd og jobbet som sykepleier i Norge siden 2016.

Hun er i Norge videreutdannet innen injeksjoner ved Amabilis Academy og jobber i dag på Fillox i Oslo. Hun er i løpet av kort tid blitt en av Oslo mest populære behandlere og er den desidert mest populære behandleren av leppefiller i Norge. Hun opplever at kunder kommer fra hele Europa for å ta behandlinger hos henne og har lang ventetid på sin klinikk.

 

Blanca skiller seg lett fra andre behandlere ved at hun er opptatt av å tilpasse behandlingen til pasientens ansikt og ønske. Hun har teknikker som gjør at hun er i stand til å endre form og struktur på leppene, uten at leppene blir overfyllte og får en unaturlig form. Det er presisjonsarbeid og krever mye fokus på både ferdigheter og erfaring å jobbe med hennes teknikker.

 

Blanca vil i løpet av kurset vise deg sine måter å jobbe på og vise hvordan hun behandler pasientene sine. Etterpå vil hun assistere deg som kursdeltager når du selv skal få behandle to modeller.

 

Ønsker du å bli en mester i å behandle lepper er dette det viktigste kurset du deltar på. Ta leppebehandling til et nytt nivå og lær av de beste.

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM ELLER TIK TOK

  • TikTok
  • Instagram
DSC_0821.jpg

MELD DEG PÅ

KURSDATOER FOR VÅREN 2023:

15 OKTOBER 2023 - OSLO - 8 PLASSER

08 DESEMBER 2023 - OSLO - 8 PLASSER

KURSENE VARER FRA KL 0900 - ca 1800

Informasjon om kurset

Leppefiller er noe av det mest utfordrende vi jobber med, og det krever mye ferdighet og forståelse for å få et optimalt resultat. Små detaljer og teknikker er med på å endre et resultat fra middelmådig til formidabelt.

 

Vårt fokus er på at du skal selv lære å beherske de viktigste teknikkene og instrumentene som skal til for å få en vakker leppeform, og vi vil derfor ha god tid til å veilede en og en av studentene for å sikre at du føler deg trygg på å bruke våre teknikker.

 

Kurset er delt opp i en teoretisk del og en praktisk del. På den teoretiske delen vil vi gå gjennom alt fra viktigheten ved en konsultasjon til vurdering av ulike leppeformer.

 

Den praktiske delen starter ved at Blanca behandler to modeller og viser hvordan hun tenker og går frem når hun får en leppekunde. Deretter skal alle kursdeltakere få behandle to modeller hver under tett supervisjon og veiledning av Blanca.

 

Vi ønsker å ha et uformelt kurs og der andre leppekurs nekter folk å filme underveis så er vår strategi motsatt. Vi ønsker at du både skal få filme og dokumentere det du og andre lærer med video. Dette krever selvfølgelig også godkjenning fra modell, men i de fleste tilfeller går dette fint.

Et kurs er en investering i videreutdanning så det er viktig for oss at du sitter igjen med ny kunnskap som du kan bruke på din klinikk.

Se Kurskatalog

Last ned kurskatalog og les mer om kurset 

LIP MASTERCLASS.png

Oppfølging

Vi er kjent for å følge opp våre kursdeltagere etter endt kurs. Du kan alltid kontakte våre leger og få svar enten det gjelder faglige, administrative eller andre problemer du måtte ha når du skal begynne å jobbe etter endt kurs. Vi har også vår eget online forum for alle våre tidligere studenter, der vi legger ut alt av fagartikler, webinarer og der alle studenter kan snakke sammen. Dette er kun åpent for tidligere Amabilis Academy studenter for å holde høy faglig standard.

Skjermbilde 2022-04-17 kl. 14.28.01.png

Praktisk informasjon

Her kan du finne praktisk informasjon om kurset, ta kontakt med oss på mail eller telefon om du har andre spørsmål.

IMG_3845 2_edited.jpg

STED: 

Våre kurs holdes i våre lokaler i Parkveien 21 i Oslo, plassert rett bak slottet. 

DSC_0821.jpg

Kursdatoer: 

Det er satt opp to datoer til våren:

28 April og 10 Juni 2023.

IMG_2512.HEIC

TIDSPUNKT:

Alle Leppe Masterclass kursene starter kl 0900 og er ferdig ca kl 1800.

shutterstock_773520160.jpg

Hvilke produkter brukes: 

Det blir brukt Renée, Restylane og Belotero filler på kurset. 

60064140d08d82618e0149ac_wrinkle-treatment.jpg

PRIS:

Prisen for kurset er Kr 17 500,- og inkluderer alt av produkter, lunsj og mineralvann. 

2.png

Diplom

Det blir delt ut diplom/Sertifikat etter endt kurs.

Meld deg på her

Viktig å undersøke før du starter utdanning/kurs:

Mange aktører som ønsker å tjene litt penger på å lære andre å sette injeksjoner uten at de har kompetanse til dette. Gjennom årene har vi hørt historier fra våre kursdeltakere som har vært på tidligere kurs der kursholder i etterkant har vist seg å være baker, og ikke helsepersonell. Andre har oppdaget at kursholderen var sykepleier eller lege som akkurat hadde gjennomført kurs selv.

Utdanning er også et fag, og det er du som investerer penger i utdanning, og da er det viktig at du har god og trygg kompetanse så du kan få jobb på klinikker eller starte for deg selv.Gode tips er:
- Spør gjerne hvor lenge de som skal utdanne deg har jobbet med injeksjoner. Legespesialisering tar 5 år, og det du burde forvente at de som skal lære deg opp har minimum så lang fartstid i bransjen. Kompetanse kommer med erfaring og det tar tid å samle den mengde erfaring som skal til for å sørge at du får en trygg og kompetent utdanning.

- Spør gjerne om hvilken klinikker og og leger/sykepleiere de har utdannet.
Amabilis Academy har utdannet over 600 Leger og sykepleiere i Norge siste 6 årene, både fra privat og offentlig helsevesen.

 

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om studiene, påmelding eller hvilken krav som stilles for å starte videreutdanning?
 
Ta kontakt med oss.

E-post

Telefon

bottom of page