top of page
Botox-injeksjon

PRP KURS

DU KAN NÅ GJENNOMFØRE VÅRT KURS I PRP HOS ERFARNE LEGER

Amabilis Academy utdanner mellom 80 - 100 Leger hvert år

innen estetiske medisin og injeksjoner. Vi utdanner alt fra allmennleger, psykiatere til plastisk kirurger, både fra privat og offentlig sykehus.

Vi har hatt PRP kurs i mange år og har lang erfaring med å utdanne leger innen PRP.

PRP-behandling: Pasientens eget blod brukes

Dette er en behandling som brukes til å fremskynde helbredelse i forskjellige områder av kroppen. 

 

Ved PRP-behandling tas det en vanlig blodprøve fra pasienten. Ved å sette blodprøven i en spesiell beholder som sentrifugerer blodet, blir de ulike bestanddelene i blodet skilt ifra hverandre:

  • Nederst blir det liggende røde blodceller. Disse cellene har som hovedoppgave å transportere oksygen rundt til kroppens celler. De røde blodcellene fjernes fra væsken som skal settes tilbake i pasienten.

  • Øverst ses en gulaktig væske som kalles plasma. Plasma består for en stor del av vann, men har også viktige bestanddeler som plasmaproteiner – for eksempel antistoffer og proteiner som til vanlig hjelper til med å stoppe blødninger.

  • Mellom de røde blodcellene og plasmaen, ligger det et tynt sjikt med blodplater og hvite blodcellene. Hvite blodceller er sentrale i kroppens immunforsvar, og disse skiller ut mange viktige signalstoffer. Blodplater er cellefragmenter som vanligvis sirkulerer i blodet, og har som hovedoppgave å bidra til å stoppe blødninger. Små mikroblødninger oppstår faktisk i kroppen hele tiden, og blodplatene stopper disse effektivt. Blodplatene inneholder også mange ulike signalstoffer – blant annet vekstfaktorer – som kan bidra til reparasjon av kroppens strukturer.

Ved å skille bort de røde blodcellene, sitter man igjen med en væske som er rik på blant annet blodplater, hvite blodceller, vekstfaktorer og proteiner. Disse sprøytes inn i hodebunnen. Disse aktiverte blodplatene frigjør minst 7 forskjellige vekstfaktorer som fremmer den naturlige helingsprosessen til huden og hårsekkene.

PRP-terapi kan brukes til å behandle et av de mest frustrerende og vanlige problemene som både menn og kvinner står overfor, hårtap. Under behandlingen trekkes de naturlige vekstfaktorene i blodet ut og gjeninnføres i hodebunnen for å gi næring til hårsekken. Denne flotte, minimalt invasive prosedyren fremmer sunn hårvekst slik at du kan få fyldigere og tykkere hår.

Du vil etter endt behandling kunne behandle:

  • PRP behandling i ansiktet

  • PRP behandling av hals

Kursdatoer 2023:

  • Fredag. 31.Januar - PRP KURS

  • Onsdag. 03 Mars - PRP KURS

Tid: Kl 10.00 - 16.30 

For hvem: Leger, Sykepleiere, Tannleger, Bioingeniører.

Pris: kr 11 000,-

Sted: Parkveien 21, Oslo


bottom of page