top of page
P1144433 1.jpg

8-dagers komplettkurs for Leger, Sykepleiere og Tannleger.

8 DAGERS KOMPLETTKURS INNEN BOTOX OG FILLER

Amabilis Academy utdanner mellom 150-200 Leger, Sykepleiere og Tannleger i året innen estetisk medisin og injeksjoner. Vi utdanner alt fra allmennleger, psykiatere til plastisk kirurger, både fra privat og offentlig sykehus.
 

8 dagers komplettkurs er en full utdanning innen filler og Botox for Leger, Sykepleiere og Tannleger som ønsker å lære alt innen estetiske og medisinske injeksjonsbehandlinger. Dette kan være i forkant av at du åpner egen klinikk/praksis eller at du er blitt ansatt av en klinikk som ønsker å videreutdanne deg innen injeksjoner og estetisk medisin.


Dette er det mest komplette kurset i Norge innen injeksjoner og det er en utfordrende og intensiv utdanning.

Hva inneholder 8-dagers komplettkurs:

8-dagers Intensivkurs består av først et 5-dagers intensivkurs og fortsetter fortløpende med et 3-dagers avansert kurs

5-dagers intensivkurs er det vi kaller sertifiseringskurset innen Botulinumtoksin og fillerbehandlinger. Du vil i løpet av dette kurset gå gjennom både grunnleggende og avanserte områder innen Botulinumtoksinbehandling. Så etter endt kurs vil du kunne behandle alle forespørsler angående botulinumtoksin. De neste tre dagene på 5 dagers kurset er grunnleggende fillerbehandling av lepper, kinnben, kjevelinjer og nasolabiallinjer.

 

Vi vil deretter starte opp med tre dagers avansertkurs innen fillerbehandlinger. Du vil nå lære mer avanserte områder som Nesekorreksjon, Tear Trough, Avansert leppefiller, Mesoterapi og Profhilobehandling.

 

Dette gir totalt 8 dager med store mengder teori og praktisk trening innen injeksjoner. Dagene er stort sett lagt opp at vi starter med 2 timer teoretisk gjennomgang før vi har 5 timer praktisk trening på levende modeller.

 

Dette kurset arrangeres to til tre ganger hvert halvår og du kan gjerne dele opp kurset i to om du ønsker det eller ikke har mulighet til å være borte fra din jobb på legekontor, sykehus eller annen praksis så mange dager sammenhengende.

 

Det du da gjør er å melde deg på som normalt, og så gir du beskjed om at du for eksempel ønsker å ta 5-dagers Intensivkurs i September og siste 3 dagene på avansert kurset i Oktober eller November. Vi er veldig fleksible og legger alltid til rette så det skal bli mest mulig smidig for deg.

Hvilken kompetanse har du etter endt kurs:

Etter endt 8-dagers intensivkurs så kan du jobbe selvstendig som estetisk lege, estetisk sykepleier eller estetisk tannlege. Du har gjennom disse 8 dagene gått gjennom alt det grunnleggende innen både Botulinumtoksin og fillerinjeksjoner, samt at du har lært alle avanserte områder innen fillerbehandlinger. Du vil også være svært attraktiv for klinikker da du har kan alle områdene innen Filler og Botoxbehandling.

Du vil være i stand til å gjennomføre følgende behandlinger:

 • Fillerbehandling av Nasolabiallinjer

 • Fillerbehandling av Marionettlinjer (Sur munn)

 • Fillerbehandling av Lepper

 • Avansert fillerbehandling av lepper

 • Fillerbehandling i Kinnben

 • Fillerbehandling av Kjevelinjen

 • Fillerbehandling av Hake

 • Fillerbehandling av Pre-Jowl Sulcus

 • Filler behandling av Nese

 • Fillerbehandling av Tear Trough (Under øynene)
   

 • Mesoterapibehandling av ansikt, hals og bryst.

 • Profhilobehandling av ansikt, hals og bryst.

 • Botulinumtoksin i Glabella (Sinnarynke).

 • Botulinumtoksin i Frontalis (Panne).

 • Botulinumtoksin i Perioculærlinjer (Kråketær).

 • Botulinumtoksin i Bunny lines.

 • Botulinumtoksin i Gummy smiles.

 • Botulinumtoksin i Depressor anguli oris (Sur munn).

 • Botulinumtoksin i Mentalis (Appelsinhake).

 • Botulinumtoksin i røykelinjer (Barcode lines)

 • Botulinumtoksin mot Migrene.

 • Botulinumtoksin i Tanngnissing (Bruxisme).

 • Botulinumtoksin i Hyperhidrose (Overdreven svetting).

Diplomer og sertifikater:​

Etter endt kurs vil du motta Diplomer for samtlige kursdager og ett sertifikat som Estetisk/Kosmetisk Lege eller Sykepleier. Du vil også få ett kompetansebevis som beskriver dine ferdigheter etter endt kurs som kan brukes når du søker jobb.

IMG_3845 2_edited.jpg

KURSDATOER:

- 13 - 20 Januar 2024
- 29 Januar - 07  Februar 2024 (Kveldskurs)
- 17 - 24 Februar 2024
- 29 April - 08 Mai 2024 (Kveldskurs)

- 22 - 29 Juni 2024


 

Vibrant Purple and Modern Feature Comparison Chart Graph (1).png
1.png
2.png

Oppfølging etter endt kurs

Vi er kjent for å følge opp våre kursdeltagere etter endt kurs. Du kan alltid kontakte våre leger og få svar enten det gjelder faglige, administrative eller andre problemer du måtte ha når du skal begynne å jobbe etter endt kurs. Vi har også vår eget online forum for alle våre tidligere studenter, der vi legger ut alt av fagartikler, webinarer og der alle studenter kan snakke sammen. Dette er kun åpent for tidligere Amabilis Academy studenter for å holde høy faglig standard.

Skjermbilde 2022-04-17 kl. 14.28.01.png

Priser

Er du Lege, Sykepleier eller Tannlege, men ønsker å jobbe med kosmetiske injeksjoner?  Denne pakkeløsningen kan være veien til et Sertifisering og videreutdanning.

5 DAGERS INTENSIVKURS

35 timer

kr 35 000,-

3 - DAGERS AVANSERTKURS

21 TIMER

kr 35 000,-

MARKEDSFØRINGSKURS

3 timer

kr 3 500,-

KOMPLIKASJONSKURS

2 timer

kr 2500,-

Total pakkepris

61 timer

kr 76 000,-

kr 70 000,-

INFORMASJON OM KURSET

Sted: Våre kurslokaler i Parkveien 21 i Oslo, ligger rett bak slottet. 

Tid: Alle vanlige kurs går fra kl 10.00 - ca 16.30. Alle våre kveldskurs går fra kl 17.00 - 21.00. 

Modeller: Vi ordner modeller til alle våre kursdeltakere. Ønsker du å ha med selv så må disse være tilgjengelige fra kl 12.30 samme kursdag. 

Klær: Vi har nye og moderne helseklær tilgjengelig for alle kursdeltakere.

Lunsj: Vi serverer ett godt og smakelig måltid på alle våre kurs, samt kaffe, gratis mineralvann og litt snacks.

 

Mange aktører som ønsker å tjene litt penger på å lære andre å sette injeksjoner uten at de har kompetanse til dette. Gjennom årene har vi hørt historier fra våre kursdeltakere som har vært på tidligere kurs der kursholder i etterkant har vist seg å være baker, og ikke helsepersonell. Andre har oppdaget at kursholderen var sykepleier eller lege som akkurat hadde gjennomført kurs selv.

Utdanning er også et fag, og det er du som investerer penger i utdanning, og da er det viktig at du har god og trygg kompetanse så du kan få jobb på klinikker eller starte for deg selv.Gode tips er:
- Spør gjerne hvor lenge de som skal utdanne deg har jobbet med injeksjoner. Legespesialisering tar 5 år, og det du burde forvente at de som skal lære deg opp har minimum så lang fartstid i bransjen. Kompetanse kommer med erfaring og det tar tid å samle den mengde erfaring som skal til for å sørge at du får en trygg og kompetent utdanning.

- Spør gjerne om hvilken klinikker og og leger/sykepleiere de har utdannet.
Amabilis Academy har utdannet over 600 Leger og sykepleiere i Norge siste 6 årene, både fra privat og offentlig helsevesen.

 

Viktig å undersøke før du starter utdanning/kurs:

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om studiene, påmelding eller hvilken krav som stilles for å starte videreutdanning?
 
Ta kontakt med oss.

E-post

Telefon

bottom of page