top of page
P1144318 1.jpg

5-dagers Intensivkurs for Leger, Sykepleiere og Tannleger.

VIDEREUTDANNING TIL ESTETISK MEDISIN

Amabilis Academy utdanner mellom 250 - 300 Sykepleiere, Leger og Tannleger hvert år
innen estetiske medisin og injeksjoner. Vi utdanner alt fra allmennleger, psykiatere til plastisk kirurger, både fra privat og offentlig sykehus.

 

Våre 5-dagers intensivkurs er for Leger, Sykepleiere og Tannleger. Det er mange grunner til at folk ønsker å utdanne seg innen estetisk medisin og injeksjoner. Mange ønsker å skifte fagfelt og begynne å jobbe på klinikker som estetiske leger eller sykepleiere, mens andre har en drøm om å starte egen klinikk i magen. Vi legger til rette for begge deler og vi vil i løpet av kurset gå gjennom hva du trenger å vite for å søke jobb eller starte opp egen klinikk og praksis.


Det er et stort behov for flere leger i bransjen, da sykepleiere ikke lenger kan jobbe selvstendig som behandlere grunnet nye tolkninger av regelverket.

Hva inneholder 5-dagers intensivkurs:

Intensiv videreutdanning over 5 dager og totalt ca 35 timer med BOTOX og filler trening. Totalt 10 timer teoretisk trening og 25 timer praktisk trening med produkter på levende modeller. 

5-dagers intensivkurs er det vi kaller sertifiseringskurset innen Botulinumtoksin og fillerbehandlinger. Du vil i løpet av dette kurset gå gjennom både grunnleggende og avanserte områder innen Botulinumtoksinbehandling. Så etter endt kurs vil du kunne behandle alle forespørsler angående botulinumtoksin.

Vi vil også på de tre siste dagene på kurset gå gjennom grunnleggende fillerbehandlinger, komplikasjoner angående fillere, og ha et eget komplikasjonskurs. Du vil også lære leppebehandlinger og volumbehandlinger av kjevelinje, kinnben, hake og pre-jowl sulcus.

Hvilken kompetanse har du etter endt kurs:

Etter endt 5-dagers intensivkurs så kan du jobbe selvstendig som estetisk lege, estetisk sykepleier eller estetisk tannlege. Du har gjennom disse 5 dagene gått gjennom alt det grunnleggende innen både Botulinumtoksin og fillerinseksjoner.

Du vil være i stand til å gjennomføre følgende behandlinger:

 • Fillerbehandling av Nasolabiallinjer

 • Fillerbehandling av Marionettlinjer (Sur munn)

 • Fillerbehandling av Lepper

 • Fillerbehandling i Kinnben

 • Fillerbehandling av Kjevelinjen

 • Fillerbehandling av Hake

 • Fillerbehandling av Pre-Jowl Sulcus
   

 • Botulinumtoksin i Glabella (Sinnarynke).

 • Botulinumtoksin i Frontalis (Panne).

 • Botulinumtoksin i Perioculærlinjer (Kråketær).

 • Botulinumtoksin i Bunny lines.

 • Botulinumtoksin i Gummy smiles.

 • Botulinumtoksin i Depressor anguli oris (Sur munn).

 • Botulinumtoksin i Mentalis (Appelsinhake).

 • Botulinumtoksin i røykelinjer (Barcode lines)

 • Botulinumtoksin mot Migrene.

 • Botulinumtoksin i Tanngnissing (Bruxisme).

 • Botulinumtoksin i Hyperhidrose (Overdreven svetting).

Se presentasjon av kurset:

Diplomer og sertifikater:​

Etter endt kurs vil du motta Diplomer for samtlige kursdager og ett sertifikat som Estetisk/Kosmetisk Lege eller Sykepleier. Du vil også få ett kompetansebevis som beskriver dine ferdigheter etter endt kurs som kan brukes når du søker jobb.

IMG_3845 2_edited.jpg

KURSDATOER 2024:


09 - 13 Desember 2023
27 - 29 Desember 2023 (Komprimert til 3 dager)
13 - 17 Januar 2024
29 Januar - 02 Februar 2024 (Kveldskurs)
17 - 21 Februar 2024
04 - 08 Mars 2024 (Kveldskurs)
23 - 27 Mars 2024 (Påskekurset)
27 - 29 April 2024 (Holdes i Bergen).
29 April - 03 Mai (Kveldskurs)
18 - 22 Mai 2024
03 - 07 Juni 2024 (Kveldskurs)
22 - 26 Juni 2024


 

1.png
2.png

Oppfølging etter endt kurs

Vi er kjent for å følge opp våre kursdeltagere etter endt kurs. Du kan alltid kontakte våre leger og få svar enten det gjelder faglige, administrative eller andre problemer du måtte ha når du skal begynne å jobbe etter endt kurs. Vi har også vår eget online forum for alle våre tidligere studenter, der vi legger ut alt av fagartikler, webinarer og der alle studenter kan snakke sammen. Dette er kun åpent for tidligere Amabilis Academy studenter for å holde høy faglig standard.

Skjermbilde 2022-04-17 kl. 14.28.01.png

Priser

Er du Lege, Sykepleier eller Tannlege, men ønsker å jobbe med kosmetiske injeksjoner?  Denne pakkeløsningen kan være veien til et Sertifisering og videreutdanning.

BOTULINUMTOKSIN GRUNNKURS

7 timer

kr 10 000,-

BOTULINUMTOKSIN MASTERCLASS

7 timer

kr 12 000,-

FILLER GRUNNKURS

7 timer

kr 10 000,-

FILLER LEPPEKURS

7 timer

kr 10 000,-

FILLER VOLUMKURS

7 timer

kr 10 000,-

Total pakkepris

35 timer

kr 52 000,-

kr 35 000,-

INFORMASJON OM KURSET

Sted: Våre kurslokaler i Parkveien 21 i Oslo, ligger rett bak slottet. 

Tid: Alle vanlige kurs går fra kl 10.00 - ca 16.30. Alle våre kveldskurs går fra kl 17.00 - 21.00. 

Modeller: Vi ordner modeller til alle våre kursdeltakere. Ønsker du å ha med selv så må disse være tilgjengelige fra kl 12.30 samme kursdag. 

Klær: Vi har nye og moderne helseklær tilgjengelig for alle kursdeltakere.

Lunsj: Vi serverer ett godt og smakelig måltid på alle våre kurs, samt kaffe, gratis mineralvann og litt snacks.

 

Mange aktører som ønsker å tjene litt penger på å lære andre å sette injeksjoner uten at de har kompetanse til dette. Gjennom årene har vi hørt historier fra våre kursdeltakere som har vært på tidligere kurs der kursholder i etterkant har vist seg å være baker, og ikke helsepersonell. Andre har oppdaget at kursholderen var sykepleier eller lege som akkurat hadde gjennomført kurs selv.

Utdanning er også et fag, og det er du som investerer penger i utdanning, og da er det viktig at du har god og trygg kompetanse så du kan få jobb på klinikker eller starte for deg selv.Gode tips er:
- Spør gjerne hvor lenge de som skal utdanne deg har jobbet med injeksjoner. Legespesialisering tar 5 år, og det du burde forvente at de som skal lære deg opp har minimum så lang fartstid i bransjen. Kompetanse kommer med erfaring og det tar tid å samle den mengde erfaring som skal til for å sørge at du får en trygg og kompetent utdanning.

- Spør gjerne om hvilken klinikker og og leger/sykepleiere de har utdannet.
Amabilis Academy har utdannet over 600 Leger og sykepleiere i Norge siste 6 årene, både fra privat og offentlig helsevesen.