top of page
IMG_0816 2.HEIC

VIDEREUTDANNING INNEN ESTETISK MEDISIN OG INJEKSJONER FOR SYKEPLEIERE 

VIDEREUTDANNING TIL KOSMETISK SYKEPLEIER

Amabilis Academy utdanner mellom 100 - 120 Sykepleiere hvert år innen estetiske medisin og injeksjoner. Det er et stort behov for sykepleiere i bransjen og de fleste nyutdannede hos oss får seg jobb eller skaffer seg jobb innen kort tid.
 
Sykepleiere nyter stor tillit innen denne bransjen, og med en vekst på 15% årlig så er det utfordrende å utdanne nok behandlere til å møte denne veksten.

 

1.png
2.png

HVA SKILLER OSS FRA ALLE ANDRE UTDANNINGER

Vi har utdannet over 600 sykepleiere siden vi startet opp og du vil finne være tidligere studenter i de fleste byer og klinikker rundt om i landet. Vi har stor pågang fra klinikker, private sykehus og andre salonger/studioer og å ansette våre studenter eller om vi har noen å anbefale.

Klinikkene som ansetter våre sykepleiere er ofte svært overrasket over hvor selvgående og dyktige sykepleierene er fra første arbeidsdag, da de tidligere har satt av lang tid til internopplæring, så fungerer studentene som har fullført injeksjonsstudiet som fullgode behandlere umiddelbart.


Grunnet til dette er enorm mengde praksis med ekte Fillere og Botox på ekte levende modeller. Våre studenter jobber sammen i mindre grupper sammen med en erfaren lege som supervisor.  På siste samlingsmodul er studentene ofte så selvstendige at de gjennomfører behandlingen alene men med legen i rommet.

ANSVARLIG LEGE I ETTERKANT AV STUDIET

Alle sykepleiere som har gjennomført Injeksjonsstudiet eller 5-dagers intensivkurs hos oss får automatisk avtale med en av våre ansvarlige leger. VI har en Pool på 15 erfarne estetiske leger rundt om i landet og har faste trygge avtaler som du som student hos oss kan nyte godt av.


Dette fungerer ved at ansvarlig lege ligger inne som rekvirent for deg på apoteket der du bestiller varer. Godkjenning av pasienter foregår på e-konsultasjon gjennom programmer eller journalsystemer som har nivå 4 sikkerhet med 2-faktorautorisering som er kravet for å dele pasientinformasjon.

DISSE FAGENE TRENGER DU:

  • BOTOX Grunnkurs

  • BOTOX Masterclass

  • Filler Grunnkurs

  • Filler Volum kurs

  • Filler Leppe kurs

Intensiv videreutdanning over 5 dager og totalt 35 timer med BOTOX og filler trening. Totalt 10 timer teoretisk trening og 25 timer praktisk trening med produkter på levende modeller. 

Hvilke kurs trenger jeg?

Leger som kommer til oss for å gjennomføre kurs har ofte en drøm om å starte egen klinikk eller praksis hvor injeksjonsbehandlinger med filler og Botox er noe de ønsker å tilby. Andre leger ønsker å jobbe i estetiske klinikker eller være medisinsk ansvarlig for klinikker. 

5-dagers Intensivkurs er vårt sertifiseringskurs for deg som er ny og ønsker å lære om Botox og Fillere, dette kurset inneholder 2 dager Botox trening og 3 dager med fillertrening. Les mer om kurset under.

For deg som ønsker en komplett utdanning og har konkrete planer om når du skal starte å jobbe og trenger mest mulig kunnskap og erfaring før du starter så er 8 dagers kurs å anbefale. Les mer om kurset under.

DU VIL ETTER ENDT KURS KUNNE BEHANDLE:

  • Rynkebehandling med BOTOX i panne, kråketær og sinnarynke.

  • Behandle medisinske tilstander som Migrene, Tanngnissing og Hyperhidrose med Botox. 

  • Fillerbehandling av marionett og nasolabiallinjer. 

  • Fillerbehandling av lepper

  • Fillerbehandling av kinnben og kjevelinje

IMG_3845 2_edited.jpg

KURSDATOER:

​- 29 Okt - 02 Nov 2022 (Oslo)

- 21 - 25 November 2022 (Kveldskurs i Oslo)

- 17 - 21 Desember 2022 (Oslo)

- 04 - 18 Januar 2023 (Oslo)

- 11 - 15 Februar 2023 (Oslo)

- 04 - 08 Mars 2023 (Oslo)

- 01 - 05 April 2023 (Oslo)

- 27 - 31 Mai 2023 (Oslo)

Priser

Er du Lege, Sykepleier eller Tannlege, men ønsker å jobbe med kosmetiske injeksjoner?  Denne pakkeløsningen kan være veien til et Sertifisering og videreutdanning.

BOTULINUMTOKSIN GRUNNKURS

7 timer

kr 8000,-

BOTULINUMTOKSIN MASTERCLASS

7 timer

kr 8500,-

FILLER GRUNNKURS

7 timer

kr 8000,-

FILLER LEPPEKURS

7 timer

kr 8000,-

FILLER VOLUMKURS

7 timer

kr 8500,-

Total pakkepris

35 timer

kr 41 000,-

kr 35 000,-

INFORMASJON OM KURSET

Sted: Våre kurslokaler i Parkveien 21 i Oslo, ligger rett bak slottet. 

Tid: Alle vanlige kurs går fra kl 10.00 - ca 16.30. Alle våre kveldskurs går fra kl 17.00 - 21.00. 

Modeller: Vi ordner modeller til alle våre kursdeltakere. Ønsker du å ha med selv så må disse være tilgjengelige fra kl 12.30 samme kursdag. 

Klær: Vi har nye og moderne helseklær tilgjengelig for alle kursdeltakere som man låner gratis når man er på kurs.

Lunsj: Vi serverer ett godt og smakelig måltid på alle våre kurs, samt kaffe, gratis mineralvann og litt snacks.


 

Special Offers

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om studiene, påmelding eller hvilken krav som stilles for å starte videreutdanning?
 
Ta kontakt med oss.

E-post

Telefon

bottom of page