top of page
IMG_0816 2.HEIC

VIDEREUTDANNING INNEN ESTETISK MEDISIN OG INJEKSJONER FOR SYKEPLEIERE 

VIDEREUTDANNING TIL KOSMETISK SYKEPLEIER

Amabilis Academy utdanner mellom 100 - 120 Sykepleiere hvert år innen estetiske medisin og injeksjoner. Det er et stort behov for sykepleiere i bransjen og de fleste nyutdannede hos oss får seg jobb eller skaffer seg jobb innen kort tid.
 
Sykepleiere nyter stor tillit innen denne bransjen, og med en vekst på 15% årlig så er det utfordrende å utdanne nok behandlere til å møte denne veksten.

 

1.png
2.png

HVA SKILLER OSS FRA ALLE ANDRE UTDANNINGER

Vi har utdannet over 600 sykepleiere siden vi startet opp og du vil finne være tidligere studenter i de fleste byer og klinikker rundt om i landet. Vi har stor pågang fra klinikker, private sykehus og andre salonger/studioer og å ansette våre studenter eller om vi har noen å anbefale.

Klinikkene som ansetter våre sykepleiere er ofte svært overrasket over hvor selvgående og dyktige sykepleierene er fra første arbeidsdag, da de tidligere har satt av lang tid til internopplæring, så fungerer studentene som har fullført injeksjonsstudiet som fullgode behandlere umiddelbart.


Grunnet til dette er enorm mengde praksis med ekte Fillere og Botox på ekte levende modeller. Våre studenter jobber sammen i mindre grupper sammen med en erfaren lege som supervisor.  På siste samlingsmodul er studentene ofte så selvstendige at de gjennomfører behandlingen alene men med legen i rommet.

Priser

Er du Lege, Sykepleier eller Tannlege, men ønsker å jobbe med kosmetiske injeksjoner?  Denne pakkeløsningen kan være veien til et Sertifisering og videreutdanning.

BOTULINUMTOKSIN GRUNNKURS

7 timer

kr 8000,-

BOTULINUMTOKSIN MASTERCLASS

7 timer

kr 8500,-

FILLER GRUNNKURS

7 timer

kr 8000,-

FILLER LEPPEKURS

7 timer

kr 8000,-

FILLER VOLUMKURS

7 timer

kr 8500,-

Total pakkepris

35 timer

kr 41 000,-

kr 35 000,-

IMG_3845 2_edited.jpg