top of page
It's wonderful I don't believe my eyes! Happy smiling gorgeous cheerful lady in elegant cl


2-DAGERS MASTERCLASS

VELKOMMEN TIL VÅRT MASTERCLASS

Til deg som har gjennomført både 5-dagers intensivkurs og 4-dagers avansertkurs så er vårt Masterclass det neste og siste del av utdanningsmodulene våre.


Dette kurset har maks 4 deltagere da mer avanserte behandlinger krever mer oppfølging og mer praktisk trening for hver kursdeltaker. 

Hva inneholder 4-dagers avansertkurs:

Avansert videreutdanning over 4 dager og totalt ca 28 timer med injeksjonstrening. Totalt 8 timer teoretisk trening og  20 timer praktisk trening med produkter på levende modeller. 

4-dagers avansertkurs er for deg som ønsker å gå et steg videre etter å ha gjennomført 5-dagers intensivkurset. Dette kurset tar for seg Trådløft Grunnkurs, Avansert leppekurs, Tear Trough kurs og Mesoterapibehandling. Etter du har gjennomført dette 4-dagerskurset så har du mulighet til å tilby de fleste behandlinger på din klinikk, og du har en bredde på din kompetanse som gjør at du kan hjelpe kunder i de flest situasjoner.

Aged woman doing mesothreads and Thread Lifting, Cosmetology. Cosmetic procedure to elimin

Dag 1: Trådløft Grunnkurs

Et spennende kurs der du vil lære å behandle kunder med tråder. Du vil lære å legge inn kollagenstimulerende monotråder for å gjenskape volum og spenst i huden ved å stimulere kollagenproduksjon lokalt.

Dag 2: Mesoterapi kurs

Mesoterapi er en behandling som utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre
utseende. Vi injiserer små mengder hyaluronsyre og andre essensielle produkter for å skape en regenerasjon i huden og gjennopprette hudenes glød og spenst. Dette er en behandling som kan tilbys de fleste kundene og er derfor viktig å beherske.

Beautiful woman during facial Mesotherapy. Beautician doing Anti-aging injection for tight
Procedure filler injection in beauty clinic..jpg

Dag 3: Avansert leppekurs

Dette er kurset for deg som ønsker å utvikle nye teknikker og bli enda dyktigere på å forme og skape fantastiske lepper. Dette krever presisjon og stiller krav til deg som behandler og til hvilket produkt vi velger for å få optimalt resultat. 

Dag 4: Tear Trough kurs

Tear trough er på norsk "Tåredråpen", og oppstår under øyet ettersom fettvevet forsvinner, eller fordi som er født med lite volum under øyehulen naturlig. 

Dette er en svært populær behandlingsmetode og det er stor forespørsel etter denne behandlingen.

 

 

Skjermbilde 2022-04-18 kl. 09.59.33.png

Hvilken kompetanse har du etter endt kurs:

Etter endt 4-dagers avansertkurs så kan du tilby de fleste behandlinger som klinikker tilbyr og du er absolutt en kompetent behandler. Vi mener at du som lege er du nå i stand til å være ansvarlig lege for sykepleiere

Du vil være i stand til å gjennomføre følgende behandlinger etter end kurs:

 • Bruk av Mono og spiraltråder 

 • Trådløft av midtre og nedre del av ansiktet.

 • Vertikale løft med leppefiller.

 • Tenting teknikk.

 • Bruk av cannula ved leppefiller.

 • Mesoterapi injeksjoner i ansiktet.

 • Behandling av mørke ringer under øynene.

 • Behandling av volumtap under øynene.

 • Fillerbehandling av Pre-Jowl Sulcus

Diplomer og ID-kort:

Etter endt kurs vil du motta Diplomer for samtlige kursdager og ett ID-kort som Estetisk/Kosmetisk Lege eller Sykepleier. 

3.png
2.png

Oppfølging

Vi er kjent for å følge opp våre kursdeltagere etter endt kurs. Du kan alltid kontakte våre leger og få svar enten det gjelder faglige, administrative eller andre problemer du måtte ha når du skal begynne å jobbe etter endt kurs. Vi har også vår eget online forum for alle våre tidligere studenter, der vi legger ut alt av fagartikler, webinarer og der alle studenter kan snakke sammen. Dette er kun åpent for tidligere Amabilis Academy studenter for å holde høy faglig standard.

Skjermbilde 2022-04-17 kl. 14.28.01.png

Priser

Prisen for 4 dagers avansertkurs er kr 35 000,-. Dette inkluderer alt av produkter under kurset, kaffe og lunjs hver dag. Alle kursene kan også tas individuelt, sa da prisene under for hvert kurs. 
Alle som har gjennomført 5-dagers intensivkurs hos oss får også 20% rabatt på 4-dagers avansertkurs. Dette gjelder ikke for enkeltkurs.

TRÅDLØFT GRUNNKURS

7 timer

kr 11500,-

MESOTERAPIKURS

7 timer

kr 10000,-

AVANSERT LEPPEKURS

7 timer

kr 10000,-

TEAR TROUGH KURS

7 timer

kr 10500,-

28 timer

Total pakkepris

kr 41 000,-

kr 35 000,-

Kursdatoer 2022:

 

 • 26 - 29 Mai 2022 (Oslo)

 • 16 - 19 Juni 2022 (Oslo)

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om studiene, påmelding eller hvilken krav som stilles for å starte videreutdanning?
 
Ta kontakt med oss.

E-post

Telefon

bottom of page