Velkommen til våre fillerkurs

Vi ønsker både å utdanne deg som ønsker en introduksjon innen estetisk medisin og viderutdanne spesialister til å håndtere mer krevende behandlingsmetoder.

Kopi av Videreutdanning innen injeksjons
MESOTERAPI GRUNNKURS (4).jpg
Kopi av Videreutdanning innen injeksjons
Kopi av Videreutdanning innen injeksjons

GRUNNKURS HUDFILLER

Vi går grundig gjennom anatomi, injeksjonsteknikker, forsiktighetsregler og komplikasjoner.  Vi setter at god tid til praktisk undervisning på modeller. Du vil i løpet av kurset få behandle vanlige områder som nasolabiale folder, glabella og panne.  Kursmateriell og lunsj inngår i prisen. 

Maks 8 personer pr kurs. 

GRUNNKURS LEPPEBEHANDLING

Dette er et svært populært kurs og en av de mest populære behandlingene. Du vil her lære om teknikker som gjør deg i stand til å forme en leppe som kundene blir fornøyd med. Vi vil gå gjennom de grunnleggende elementene i leppebehandling. Du vil etter endt kur kunne utføre enkle behandlinger selv.

VOLUMKURS

Ved volumbehandling tilbakefører vi det volumet i kinnene som har gått tapt med tidens aldring og resultat av gravitasjon.Dette er krevende prosedyrer da filleren legges dypt i huden og på plaseres nøyaktig for å oppnå ønsket resultat. Vi krever dokumentasjon på tidligere erfaring for å delta på dette kurset.

 

AVANSERT LEPPEKURS

På dette kurset går vi videre på ulike typer injeksjonsteknikker for å oppnå et perfekt resultat. Du vil også lære å legge en "lipflip" samt å bruke en nål med butt ende for å gi større trygghet da den ikke penetrerer små arterier. Ønskelig at du har gjennomført vårt leppe grunnkurs eller tilsvarende tidligere.

NESEKRREKSJON.png

NESEKORREKSJON

Amabilis Academy tilbyr deg som er erfaren med fillerbehandlinger å spesialisere deg innen nesekorreksjoner.

I et konkurranseutsatt marked som estetisk medisin er det viktig å beherske også mer avanserte behandlinger, og det er i dag stor etterspørsel etter ikke kirurgisk neseplastikk (rhinoplasty). Dette er behandlinger som tidligere måte behandles kirurgisk, men som i dag kan behandles med hudfillere og Botox. 

Etter endt utdanning vil vi følge deg opp for å sikre at du føler deg trygg for å behandle kunder alene. Du vil også få tilgang til materiale for å kunne praktisere selv, samt informasjon og hjelp til å skaffe forbruksmateriell og produkter til behandling.
 

Etter endt utdanning

Etter endt kurs vil du motta kursbekreftelse som dokumenterer din erfaring og kunnskap innen kosmetiske behandlere. 
 

Kurs og diplom

Utdanningen vår er lagt opp til at du må gjennomføre et utdanningsforløp. Du starter med Grunnkurs og bygger på med mer avanserte kurs og ender opp med masterclass kurs som bekrefter din ekspertise innen kosmetiske injeksjoner. 
 

Utdanningskurve

Amabilis Academy er den ledende aktøren innen kosmetiske injeksjoner i Norge. Vi mener at undervisning med hovedvekt på praktisk undervisning er det som fører til at du blir en dyktig behandler. 

Hvorfor utdanne deg hos oss?

Les vår utdanningsblogg her: www.kosmetiskesykepleiere.no

KONTAKT OSS

Sjøgangen 2, 0252 Oslo
93 68 93 97

kontakt@amabilisacademy.no

 

BLOGG

Besøk vår blogg


 

FØLG OSS PÅ: 

  • Facebook
  • Instagram

Copyright Amabilis Academy