VELKOMMEN TIL VÅRE FILLERKURS

Som norges ledende utdanning innen fillerbehandlinger for leger og sykepleiere ønsker vi deg velkommen til våre fillerkurs. 

Vi verdsetter mye praktisk trening på våre kurs så du skal være klar til å jobbe alene i etterkant. 

GRUNNKURS HUDFILLER

Vi går grundig gjennom anatomi, injeksjonsteknikker, forsiktighetsregler og komplikasjoner.  Vi setter at god tid til praktisk undervisning på modeller. Du vil i løpet av kurset få behandle vanlige områder som nasolabiale folder, glabella og panne.  Kursmateriell og lunsj inngår i prisen. 

Maks 8 personer pr kurs. 

GRUNNKURS LEPPER

Dette er et svært populært kurs og en av de mest populære behandlingene. Du vil her lære om teknikker som gjør deg i stand til å forme en leppe som kundene blir fornøyd med. Vi vil gå gjennom de grunnleggende elementene i leppebehandling. Du vil etter endt kurs kunne utføre enkle behandlinger selv.

AVANSERT LEPPEKURS

På dette kurset går vi videre på ulike typer injeksjonsteknikker for å oppnå et perfekt resultat. Du vil også lære å legge en "lipflip" samt å bruke en nål med butt ende for å gi større trygghet da den ikke penetrerer små arterier.

Ønskelig at du har gjennomført vårt leppe grunnkurs eller tilsvarende tidligere.

VOLUMKURS

Ved volumbehandling tilbakefører vi det volumet i kinnene som har gått tapt med tidens aldring og resultat av gravitasjon.Dette er krevende prosedyrer da filleren legges dypt i huden og på plaseres nøyaktig for å oppnå ønsket resultat. Vi krever dokumentasjon på tidligere erfaring for å delta på dette kurset.

 

Ofte stilte spørsmål

Hviket kvalifikasjoner trenger jeg for å gjennomføre kurs hos dere?


Du må være utdannet sykepleier, lege eller tannlege og ha autorisasjon i Norge eller i ditt eget hjemland. Vi tilbyr også utdanning for sykepleiere som studerer i siste semester eller leger som har gjennomført 9 semestre på medisinstudie.
Kan jeg behandle pasienter selv etter endt kurs?


Etter endt utdanning på våre kurs så kan du selvfølgelig behandle pasienter selvstending. Når det gjelder sykepleiere så må de ha ansvarlig lege for å kunne jobbe selvstendig. Vi har en stor pool på 15 leger rundt omkring i Norge, og vil derfor være behjelpelige med å skaffe deg ansvarlig lege.
Setter vi filler på levende modeller på kurset?


Ja! Filler er et praktisk kurs og det er derfor nødvendig med mye praktisk trening. Du kan selv ha med modeller på kurs vis du ønsker det. Disse vil få gratis behandling og alle injeksjonene vil gjennomføres under supervisjon av erfaren lege. Har du ikke modeller selv så ordner selvfølgelig modeller til deg på alle våre kurs i Oslo. Vi etterstreber at alle våre kursdeltakere skal få behandle 4-5 modeller pr kurs.
Når starter og slutter kurset?


Alle våre kurs starter kl 10.00 og slutter ca kl 16.30 hver dag. Timeplanen er som følgende: 10.00 - 12.00: Teoretisk gjennomgang 12.00 - 12.30: Lunsj 12.30 - 16.30: Praktisk trening
Hvilken filler brukere dere på deres kurs?


På alle våre kurs bruker vi Revolax og Belotero, som begge er blant de fillerene som vi liker best på markedet.
Diplom etter endt kurs.


Etter endt kurs vil du motta kursbekreftelse som dokumenterer din erfaring og kunnskap innen kosmetiske behandlere.
Hva skjer etter endt utdanning?


Etter endt utdanning vil vi følge deg opp for å sikre at du føler deg trygg for å behandle kunder alene. Du vil også få tilgang til materiale for å kunne praktisere selv, samt informasjon og hjelp til å skaffe forbruksmateriell og produkter til behandling.

Du vil også få tilgang til vårt fagforum der du kan få tilgang til artikler vi legger ut, webinarer og snakke med andre leger og sykepleiere.