top of page
portrait of positive charming short-haired lady of caucasian appearance isolated over purp

3-dagers Avansertkurs for Leger, Sykepleiere og Tannleger.

VIDEREUTDANNING TIL ESTETISK MEDISIN

Amabilis Academy utdanner mellom 80 - 100 Leger hvert år
innen estetiske medisin og injeksjoner. Vi utdanner sykepleiere, leger og tannleger fra både privat og offentlig helsevesen.

 

Våre 3-dagers avansertkurs er for deg som har gjennomført 5-dagers intensivkurs tidligere og ønsker å lære mer avanserte behandlinger innen estetisk medisin og injeksjoner.


Dette kurset har maks 6 deltagere da mer avanserte behandlinger krever mer oppfølging og mer praktisk trening for hver kursdeltaker. 

Hva inneholder 3-dagers avansertkurs:

Avansert videreutdanning over 3 dager og totalt ca 21 timer med injeksjonstrening. Totalt 6 timer teoretisk trening og  15 timer praktisk trening med produkter på levende modeller. 

3-dagers avansertkurs er for deg som ønsker å gå et steg videre etter å ha gjennomført 5-dagers intensivkurset. Dette kurset tar for seg Nesekorreksjon med filler , Avansert leppekurs, Tear Trough kurs og Mesoterapibehandling. Etter du har gjennomført dette 3-dagerskurset så har du mulighet til å tilby de fleste behandlinger på din klinikk, og du har en bredde på din kompetanse som gjør at du kan hjelpe kunder i de flest situasjoner.

nose-job-to-lip-enhancement-guide-1280x720.jpg

Dag 1: Nesekorreksjonskurs                                           

Et spennende kurs der du vil lære å legge filler på nesen for å rette opp asymmetri, ujevnheter på neseryggen eller å løfte nesetippen. Ikke-kirurgisk rhinoplasty er i dag en av de mest populære behandlingene. Våre kurs holdes av Lege og Øre-Nese-Hals Spesialist Ketil Olsholt.

Dag 2: Mesoterapi kurs

Mesoterapi er en behandling som utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre
utseende. Vi injiserer små mengder hyaluronsyre og andre essensielle produkter for å skape en regenerasjon i huden og gjennopprette hudenes glød og spenst. Dette er en behandling som kan tilbys de fleste kundene og er derfor viktig å beherske.

Beautiful woman during facial Mesotherapy. Beautician doing Anti-aging injection for tight
Procedure filler injection in beauty clinic..jpg

Dag 2: Avansert leppekurs

Dette er kurset for deg som ønsker å utvikle nye teknikker og bli enda dyktigere på å forme og skape fantastiske lepper. Dette krever presisjon og stiller krav til deg som behandler og til hvilket produkt vi velger for å få optimalt resultat. 

Dag 3: Tear Trough kurs

Tear trough er på norsk "Tåredråpen", og oppstår under øyet ettersom fettvevet forsvinner, eller fordi som er født med lite volum under øyehulen naturlig. 

Dette er en svært populær behandlingsmetode og det er stor forespørsel etter denne behandlingen.

 

 

Skjermbilde 2022-04-18 kl. 09.59.33.png

Hvilken kompetanse har du etter endt kurs:

Etter endt 3-dagers avansertkurs så kan du tilby de fleste behandlinger som klinikker tilbyr og du er absolutt en kompetent behandler. Vi mener at du som lege er du nå i stand til å være ansvarlig lege for sykepleiere

Du vil være i stand til å gjennomføre følgende behandlinger etter end kurs:

  • Ikke kirurgisk Rhinoplasty (Nesekorreksjon)

  • Tinkerbell lift

  • Vertikale løft med leppefiller.

  • Tenting teknikk lepper.

  • Russian teknikk lepper.

  • Bruk av cannula ved leppefiller.

  • Mesoterapi injeksjoner i ansiktet.

  • Behandling av mørke ringer under øynene.

  • Behandling av volumtap under øynene.

  • Fillerbehandling av Pre-Jowl Sulcus

Diplomer og ID-kort:

Etter endt kurs vil du motta Diplomer for samtlige kursdager og ett ID-kort som Estetisk/Kosmetisk Lege eller Sykepleier. 

3.png
2.png

Oppfølging

Vi er kjent for å følge opp våre kursdeltagere etter endt kurs. Du kan alltid kontakte våre leger og få svar enten det gjelder faglige, administrative eller andre problemer du måtte ha når du skal begynne å jobbe etter endt kurs. Vi har også vår eget online forum for alle våre tidligere studenter, der vi legger ut alt av fagartikler, webinarer og der alle studenter kan snakke sammen. Dette er kun åpent for tidligere Amabilis Academy studenter for å holde høy faglig standard.

Skjermbilde 2022-04-17 kl. 14.28.01.png

Priser

Prisen for 3 dagers avansertkurs er kr 35 000,-. Dette inkluderer alt av produkter under kurset, kaffe og lunjs hver dag. Alle kursene kan også tas individuelt, sa da prisene under for hvert kurs. 
 

NESEKORREKSJON

7 timer

kr 11000,-

MESOTERAPIKURS

7 timer

kr 10000,-

AVANSERT LEPPEKURS

7 timer

kr 10000,-

TEAR TROUGH KURS

7 timer

kr 11000,-

28 timer

Total pakkepris

kr 42 000,-

kr 35 000,-

Kursdatoer 2023:

24  - 26 August  2023 (Oslo)

12  - 14 Oktober 2023 (Oslo)

09 - 11 November 2023 (Oslo)


 

Viktig å undersøke før du starter utdanning/kurs:

Mange aktører som ønsker å tjene litt penger på å lære andre å sette injeksjoner uten at de har kompetanse til dette. Gjennom årene har vi hørt historier fra våre kursdeltakere som har vært på tidligere kurs der kursholder i etterkant har vist seg å være baker, og ikke helsepersonell. Andre har oppdaget at kursholderen var sykepleier eller lege som akkurat hadde gjennomført kurs selv.

Utdanning er også et fag, og det er du som investerer penger i utdanning, og da er det viktig at du har god og trygg kompetanse så du kan få jobb på klinikker eller starte for deg selv.Gode tips er:
- Spør gjerne hvor lenge de som skal utdanne deg har jobbet med injeksjoner. Legespesialisering tar 5 år, og det du burde forvente at de som skal lære deg opp har minimum så lang fartstid i bransjen. Kompetanse kommer med erfaring og det tar tid å samle den mengde erfaring som skal til for å sørge at du får en trygg og kompetent utdanning.

- Spør gjerne om hvilken klinikker og og leger/sykepleiere de har utdannet.
Amabilis Academy har utdannet over 600 Leger og sykepleiere i Norge siste 6 årene, både fra privat og offentlig helsevesen.

 

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om studiene, påmelding eller hvilken krav som stilles for å starte videreutdanning?
 
Ta kontakt med oss.

E-post

Telefon

bottom of page